What a day!

I had to buy a drill today, the one I brorrowed from work was way too big for me. I put up some curtains in my living room, now it starts to look like a home :)

Before:



After:



My desktop is up - Check!
My internet works - Check!
I got a chair! - Check!
Got Call of Duty installed - Check!

Time to relax a bit :)

Soon..

It starts to look loke a home. Today a couple at work gave me an old telly and a bench for it. A table and hatrack! Yeah, nice nice... And tomorrow I have to go to IKEA and buy a sofa, one more mattress, curtains, carpets and some plates. It will be so nice in here :) I really miss the curtains right now. I have a soccerfield outside and the lights from there dazzles me.

I will put some pictures here later, tonight or tomorrow :)

------------


Let's see, this is how it looks like now  :)



It's sooo empty... tomorrow :) I found a cheap drill to buy, so after IKEA I need to go and buy a drill and some screw. I will not get everything I need tomorrow, why can't I be rich? I want to buy everything, now :) I need to wait till the middle of the month before I get my bed, well I got one mattress now, and tomorrow I got two, I only need to wait for the bed frame (I think it's called that not sure).

I'm in!

Wow, it was fast, I didn't expect to move in today, but here I am :) It's very empty and not cosy at all right now. I forgot to take before pictures, but I will take pictures of how it looks now, and when I get more things and furnitures then I take a new one :)

It feels a bit wierd. I haven't been alone for so many years. I met my ex when I moved to Gothenburg, thats 7 1/2 years ago. I moved in pretty fast after that. I think I had my own flat for 6 months so I moved in to him for like 6 1/2 years ago, and I had the key from almost the first date. And now, I'm all alone. It will be great to do everything like I want to, but the feeling of being alone feels strange. I can't talk to anyone when ever I want to. It's just an echo in here.

I want a new PC-game!

I want I want I want! I have plans to buy a xbox, but I won't afford it for weeks anyway, so I want a new game for my PC :) I want to try a FPS.. so when I get my internet to my new flat, this one is the game I will get :)



Hehe, my fourth game I buy for my PC :) Two of the others I have only tried and never played again, so hopefully I will like this. I like the graphics, atleast to the xbox. And the graphics are very important.

Zero!

Wohooo! One a few hours left and I get the keys for my flat in my hands! Wow.. I will bring some bags there today and take some photos so I can get some "before" and "after" pictures of it. Maybe I need to buy some lamps so I can see when I'm there. Gosh! this is so exciting :) I wasn't prepered for this, but it makes it all much easier. I can rent a car on friday and hopefully get the most of all my stuff from the storage, well acttully I hope I can move it all at once :) Should not be a problem, and I can sleep my first night there on friday, woot!

Swenglish

So let's try this out :) I'm not good at english but it gets better and better everyday.

I tried, for me, a new red wine today. Killawarra from Australia, it tastes very nice. I never remember names of wines I like, so I think I need to start blogg about them so I can easily go back and see what I'd like and not.




And I was to the city with E, looking for a pair of new glasses. And everyone who knows me, know I like strong colours :) I found red ones I loved!

Fatboy sittsäck

Den är ju så grymt snygg! Jag önskar mig en i julklapp :)



Hittar ni på Fatboy

NJOY's video ute!

Nu är de färdiga med sin video!



Jag tycker den är grymt snygg! och låten är bra :) blev ni nyfikna på vilka dom är, då kan ni läsa deras blogg NJOY

Vilja!

Nu har jag den där vill ha känslan igen! Jag bara måste, vill och ska ha! Usch, lite jobbigt eftersom jag inte kan fixa allt som jag vill jämt :) Jag vill verkligen få över min madrass till  min lägenhet på fredagen. Hade varit grymt skönt att sova där från första dagen. Kruxet är att jag måste hitta bil med dragkrok. Idag äger ju ingen en bil med just dragkrog, varför tillverkas dom inte med det? Är inte det praktiskt för alla? Jaja i värsta fall så åfr jag ju sova där två dagar senare :)
Men jag vill ju.. jag kan inte heller hyra lastbil två dagar bara för att jag vill allt så mycket :) Har inte riktigt råd, måste tänka på att spara allt så jag kan köpa så mycket som möjligt denna månad :) Sen är det ju jul, och jag ska fira jul i england.. så jag måste fixa några julklappar, man kan inte gå tom hänt... även fast jag är så kass på presenter.

Oj, 7 dagar!

Jag tar ett hopp från 11 till 7 dagar! Jag pratade med min hyresvärd idag och han sa att han kunde släppa nyckeln nästa fredag! Wooot! Passar ju perfekt för mig. Jag är ledig hela helgen plus ett par dagar. Jag behöver bara hitta någon som kan hjälpa mig... Alltid lika jobbigt att fråga om hjälp. Känner mig så himla dum! Jag vill klara allt själv, men är lite svårt eftersom jag inte har körkort, ingen familj i närheten eller pengar till att betala flyttkillar. Jag skrev på facebook, och fick svar från en av mina vänner som jag inte trodde kunde, så nu håller jag mina tummar, fingrar och tår att vi kommer kunna få det gjort den helgen. Tänk va skönt att få flerar dagar på sig att packa upp i lugn och ro. Köpa det som är det nödvändigaste. Bara slappa och få känna av att det är MITT hem.

Egentligen har jag ju en flygbiljett till England den helgen, men just nu vill jag bara ha mitt hem, inreda och pyssla. Jag har längtat så länge efter detta :) Fast om jag ska vara ärlig så känns det lite trist att flytta från min sambo. Vi har knappt hunnit se varandra denna månad. Fast sen så tror jag att vår vänskap kommer vara mycket bättre efter denna tid tillsammans. Jag hoppas hon känner likadant. Det var iallafall inte alls som jag tänkt mig. När jag lämnade mitt ex så hade jag planerat ett singel liv och massa pyssel hos E :) men det enda jag tänkt på är den här killen i landet långt bort... nog lite väl mycket. Jag kan inte ro för att han är en sån underbar människa som får mig att må så bra :)

Jag vill ha, ha, ha, HA!!

Känner mig ibland som en liten unge, detta HA-begär kan vara ganska hemskt :) Man kommer på idén om att man skulle vilja ha något, sen kommer det smygandes och *POFF* så MÅSTE man bara ha det.

Ja just nu måste jag bara HA en Xbox 360, jag vill spela Call of Duty: Modern Warfare 2... NUUUU! :) Men jag ska flytta först och sen får jag se om jag har råd eller inte, men någon dag ska jag ha det :) Såg även att jag kan köpa en dansmatta till 360:n :P och så vill jag ju ha rockband! och varför inte DJ hero! Jag vill ha allt!! mitt eget lilla spel hem <3

Tolv

Japp nedräkningen fortsätter....

Imorgon åker jag hem till kalla sverige igen :) Låter som det är varmt här, vet inte hur vädret är i Sverige just nu, men det var iallafall mycket varmare här när jag åkte hit. Igår på min promenad hade jag inte ens jacka på mig! Bara en tunn stickad tröja och en luvtröjja. Jag hittade en bokaffär och köpte mig två böcker. Så nu har jag tre böcker att läsa :) "The host" av samma författare som Twillight, Änglar och Demoner som han fick låna tills jag läst de andra :) sist men inte minst första boken i en annan vampyr serie. "Night world; Secret vampire daughters of darkness enchantress" av J.L. Smith. Hon hade skrivit en hel del vampyr böcker, så är hon bra har jag nog o läsa ett bra tag :)

Jag önskar de kunde finnas Tesco i Sverige! De har så många bra glutenfria produkter. Chokladpuffar som man ska ha i mjölk, helt underbart gott! Bröd i alla möjliga former och smaker, som inte är djupfrysta eller tvungen till att baka dom. Desserter, kakor och kex!

Kliiiiar!

Det börjar närma sig och jag kan inte sluta tänka på det eller prata om det :) Nedräkningen är på 13 dagar nu! Tiden har gått super fort nu när jag varit här i England. Det roliga är att jag sover mesta dels. Jag sover länge om dagarna, somnar i soffan när vi chillar.. men det är så himla gott att sova!

Hade tänkt ringa hyresvärden redan idag och se hur det går med renoveringarna. Han har dock bara telefontid mellan 8-9 och jag vankade kl. 10. Ska dock göra ett försök ändå, men om jag inte får nå svar ringer jag imorgon.

Har kollat efter billiga kuddar :) Vi är än så länge 8 personer som ska komma på ljuspartyt, och jag har en soffa då, och en fotölj.. sen får vi nog sitta på kuddar och turas om i soffan :) hittade iallafall kuddar för 20 kr på både Jysk och IKEA. Kanske kan man köpa en eller två fällstolar med. De kan alltid vara bra, jag har ju två uteplatser och vill jag sitta ute kan en stol vara bra att ha :)

Nu ska jag försöka ta mig ut i det fina vädret. Se om jag kan hitta en bokaffär någonstans :)

Music!

Jag är uppvuxen med Nintendo 6 bitars och kan bara inte låta bli att gilla denna musikvideo :)


Sant blod

                              

Nu har jag snart kikat igenom hela första säsongen av True Blood. Alla som nämnt den har ju verkat gilla den så jag tänkte att den måste ju vara grymt bra! Jag såg första avsnittet och tyckte den verkade helt okej. Men sparade resten av avsnitten för att se dom med killen i england. Nu har vi sett de flesta, och jag förstår verkligen inte vad som är så himla bra med den?! Alltså den duger, men jag förväntade mig verkligen mycket mycket mer eftersom folk är så förälskade i den. Vad är det jag har missat?


Femton

Wohoo! Två jävla veckor kvar! Helt otroligt, snart får jag min lägenhet :) Så fort jag kommer hem från England så ska jag ringa hyresvärden och se när jag kan få nyckeln till den. Den första December är ju en tisdag... oooom jag har tur kanske, kanske  jag kan få den redan på fredagen.. PLEASE GOD, tell him to give me the key earlier! I want it soooooo badly! Skulle vara gött att ha en hel helg att flytta in grejjer.

Sen en vecka senare blir det inflyttningspartaj, snacks, bål och ljusparty :)



NJOY

Tänkte passa på att göra lite "reklam" för NJOY, en tjej som jobbar på jobbet är med där :) De håller på med en ny singel just nu! Sitter och väntar förväntansfullt för att få höra och se videon snart, skynda er! Vill ni också följa med på deras resa?

NJOY

Varför?

Jag kan inte sova som jag vill! Jag är trött tidigt om kvällarna och jag tvingar mig själv att vara vaken. Igår klarade jag till 02. Låg  och läste min bok, hur intressant och spännande den än är så är den det värsta sömnpillret. Jag somnar inom 45 min om jag ligger ner. Jag ställde klockan på 16.00 idag så jag kan sova hur länge som helst :) Man vaknar klockan 09.00 av en mardröm... suck. Tänkte jag skulle få bort alla känslor och sen somna om igen. Ska nog inte vara så svårt, förhoppningsvis.. beror på hur högljudda byggkillarna tänkte vara där ute idag :)

Helt slut

även om man jobbar en lugn helg så är man helt slut efter tre nätter. Nu har jag iof inte fått sova ordentligt denna morgon. Byggarbetare som stört, en brevbärare som ringt på (var tvungen att öppna fick ju mina linser), en hyresvärd som visslat... när jag ändå var vaken så skickade jag massa sms.

Ska ta mig en dusch nu, klä på mig och röra på mig. Har ju inte tid att sitta här o slappa, det kan jag göra ikväll :)

Igen igen igen!

Jag ska gå på Cirque du Soliel igen!! I Januari i London! Denna gång blir det Varekai :)

Så snart jag fått klartecken från jobbet att jag är ledig så ska jag boka platser åt oss <3

Casino at night

Strax ska jag iväg till jobbet igen, hoppas på lite mer liv än igår. I och för sig så har jag att göra oavsett om det är många gäster eller inte, men alltid kul när det är fullrulle :)

Idag fick jag en fotölj av en jobbarkompis :) Vi körde den till mitt föråd, det ska bli så gött att flytta! Jag ser så fram emot att se hur det kommer se ut. Bilden i mitt ser iallafall grym ut, för bara hoppas att det kommer se ut så :P

Jag valde att skriva in min blogg på facebook igen då det känns som att ingen läser min blogg. Egentligen skriver jag ju bara för att skriva, inte för att ha en massa läsare. Fast samtidigt är det ganska kul att se att folk läser :)
Jag kom iallafall på att jag har ju kusiner och vänner om inte kan eller inte är så bra på svenska... undra om man ska försöka sig på att skriva allt på engelska? Dock blir det inte samma sak om jag skulle ändra språk.. nu behöver man inte tänka så mycket, bara skriva. Får nog fundera ett tag till, hade varit kul om kusinerna skulle kunna läsa med :)

Saltimbanco

Wow! Vilken show!



En av favoriterna, men jag blev nog lite kär i alla clowner mest, så charmiga! Om nån vill ge mig den bästa överraskningen, då skulle de vara och få en av dom i present haha!

Palmer's

Jag ÄLSKAR den!



Luktar gott
Torkar in snabbt

Och just nu är den rosa!!! :P
Jag har inte använt den så länge, men tycker redan jag känner mig mjukare och lenare.


Tipsa mig!

Nu när jag använt mig av mitt mobila bredband så har jag inte spelat WoW på ett bra tag. Jag sitter mest och uppdaterar facebook och mailar med killen. Facebook är ju inte det roligaste.. Jag läser en 4-5 bloggar varje dag. Sen är jag mest uttråkad.. Igår försökte jag göra en header, vilket inte gick så bra, så nu är min blogg mest tom, ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig :)

Det jag behöver är tips på websidor!!  Vad ska jag göra när allt är tråkigt? Forum, bloggar, nyhetsidor eller nå annat skit, ge mig lite tips, please!

Tomt

Just nu är jag supertrött! Tog flyget hem från England igår och åkte i princip till jobbet på engång efteråt... Ett nattpass bara sådär utan att ha försökt ställa om dygnet. Jag är inte van vid det, men det e fan o med värt det!
Idag skulle jag sova länge, men jag kunde helt enkelt inte sova. Det var ganska tomt att sova utan han, och så fort jag kommer hem börjar alla tankar snurra omkring. Jag som inte ens behöver känns mig stressad nå mer, det är endast 26 dagar kvar tills jag har min lägenhet! Wohoo!

Tomorrows to do-list:
-Ringa hyresvärden
-Fixa elabonnemang
-Ändra bredbandsabonnemang
-Betala adressändringen

Sen får jag nog göra mig iordning och ta mig in mot jobbet, hämta min biljett som ligger där av alla ställen.. promenera och möta upp C, äta och sen gå på Cirque du Soleil !!!