Gott nytt år! :)

Ville bara önska alla ett gott nytt år :)

Själv ska jag gå och lägga mig nu vid 23.00 och hoppas jag kan sova igenom alla raketer, men det tror jag inte :) ska upp tidigt och jobba, så jag MÅSTE sova. men men försöka får duga :)

Jag ska nog ta och bli bättre på att blogga, men det händer inget vettigt att skriva om just nu. Bara jobba och spela wow :) ska till min syster i slutet av Januari, så det ser jag fram emot. De ska tydligen ha en massa snö... brr, ska ta med kameran och ta massa bilder :) kanske jämföra med vår jul i hisingen haha



En ny fon: Sony ericsson C 905

Min julklapp till mig själv:


När jag avänt min LG ett tag så saknade jag SE så himla mycket, men nu är jag tillbaka till mitt favvo märke :) Har bara haft den en dag så jag kan inget annat sägga än att jag älskar den! Kul att ha en annan färg än svart eller silver, nu får vi bara hoppas att den håller vad den lovar. På något skumt sätt tycker jag alltid att kameran blir sämre på alla telefoner när man använt den ett tag... kan inte tro att det stämmer dock.


Julnaglar!



Jag älskar dom!! har dock inte vant mig vid dom ännu :) lite längre än vad jag brukar ha... men jag ska nog klara av det :) eller så filar jag ner dom lite i veckan, men  jag  tror jag ska kunna klara mig :)

Åh, I'm in löööööve!

Jo jag vet att jag är prylgalen, men det är ju så kul!

Se så söt denna är:



Tänkte köpa den på Siba snart :)

Perfekt när man reser och den är inte mycket större än en pocketbok! Ska gå och kolla på den IRL idag eller imorgon så jag vet hur det verkligen ser ut.