Vill ha kamera!!

Jag fick reda på att vi ska åka till Spanien i September.. jag vet det är evigheter dit,  men nu vill jag köpa en kamera på en gång så jag kan lära mig att använda den :) Har kollat på en Canon EOS 400D. Sen finns det en jungel av tillbehör, men ska bara ha ett enkelt objektiv i början :)
image55Visst e den vacker?
Jag har ända sen jag gick i gymnasiet önskat mig en riktigt systemkamera, och nu ska jag ha en! Ska kolla om killen vill åka och kolla på den imorgon med mig. 5500.- känns inte så farligt efter att man kollat på andra som kostar hur mycket som helst! denna har fått bra recensioner efter vad jag läst.. iiihhh! va kul det ska bli!!

Sjuk igen..

I lördags var jag hemma hos en arbetskamrat på tjejparty/inflyttningsfest, det var riktigt trevligt! Tycker det är kul att träffa på lite nya människor och äta gott :) Sen gick vi ut en sväng och dansa massa. Jag blev väldigt onykter, men det är väl som vanligt när jag väl dricker. Det bästa var att jag inte mådde så dåligt dagenefter :) Fast däremot så blev jag sjuk.. så nu är jag jättesnorig och ont i halsen. Så har jag en låååång vecka att se fram emot på jobbet. Hoppas på att det blir lugnt för då kan jag sitta där och snora för mig själv. Nej, ska ta en sväng till apoteket. Tjing tjing!

Naglar & jobba

 Såg ser mina naglar ut :) dom blev snygga, men jag vet ej om jag var nöjd med hon som gjorde dom. Jag hade ont i nageln eller vad man ska säga efter att jag varit där. Sen fick jag små sårskorpor runt nagelbanden, antagligen för att hon filat oförsiktigt. Nu när det gått någon dag ser man fula kanter av gelen vid nagelbanden på vissa. Så jag går nog till någon annan för att testa om den kan bli bättre. Jag vill inte betala massa för något som känns halvdant.

Nu har jag jobbat som Huk (huvudkassör, de är mina närmaste chefer på jobbet) tre nätter. Det har varit väldigt mycket jag fått lära mig :) Kul samtidigt som stressigt. Men jag tycker jag kan hantera stress ganska bra. Idag ska jag jobba i kassan och sen blir jag ledig tre dagar. Ska bli så skönt att sooooova. Ska iof på möte på jobbet imorgon, men sen är jag leeeedig hehe.

Nails, jihooo!

Idag ska jag göra naglar :) Har längtat efter det occh tänkte att jag gör det nu igen. Allt är så trist, vädret är skit och jag har gått upp i omfång igen, det är inget att göra på jobbet... ja då får man göra något som är kul :) Som att shoppa, fixa naglarna, åka till sthlm, ja allt sånt där som man egentligen har råd med. Men jag känner att jag vill, jag får snåla med annat. Sthlms resan är gratis, den vann jag på jobbet.. så jag ska dit och kolla på vårat jobb och se om man kan få något tips om hur man skulle kunna förbättra våran arbetsplats, men det ska bli kul :) Sen passa på att shoppa lite dagen efter, eller iallafall gå runt på stan och kolla.

Om två timmar ska jag åka och göra mina naglar :) Jag hoppas hon är duktig.. jag är så less på ställen där jag inte blir nöjd. Så verkar det inte vara så många som gör gelenaglar i stan heller. Vi får se. Jag hade bokat på ett annat ställe på måndag, men jag ville ha NU! hehe, så är detta inte bra så går jag dit och prövar nästa gång.

image53

Fredag och en lugn kväll

Det känns som det var evigheter sen jag var ledig när barnen var hos oss. Visst jag var ledig julafton och juldagen, men jag var ju inte helt frisk då. Idag har vi väl inte gjort så mycket. Somnade efter maten och se har vi kollat lite på tv, innan jag satte mig och leta efter en dator till mig :) Ja jag har bestämt mig att en dag skaffa mig en stationär istället för en skitlaptop. Jag vill kunna spela!! med bra grafik och inte alltid behöva ha de sämsta inställningarna. Jag har inte direkt råd med detta nu, så jag funderar på att små handla grejjerna när jag stöter på dom och när jag har råd. Köpa kanske lite minnen, ett chassi, tangentbord och mus. Sen ta och köpa det som är kvar på avbetalning om man har tur att inte behöva betala ihjäl sig nu när jag ska betala tillbaka till CSN. Om jag säljer min laptop kanske jag har lite mer pengar med. Jag betalade ändå 12.000.- för denna, så lite borde jag få tillbaka. Jag vill ha NUUUUU! :) Hatar att ha sånt ha-behov.

Ska gå på stan med killens dotter imorgon, hoppas verkligen jag inte hittar något jag vill ha då.. jag har inte råd att shoppa. Ska förmodligen till sthlm mellan den 16-17:de då vill jag kunna shoppa lite. Har ju ändå inte varit där på 5 1/2 år så. Ser fram emot att vandra omkring. Hoppas bara att man minns lite vart allt ligger. Kommer väl mest va i centrala stan och en sväng i gamla stan. Men kul ska det bli :)