Jag har alltid och kommer alltid

Jag fixar bara inte kyla, det är inte min grej. Jag skulle behöva lite värme. Kanske ska man hoppa in i ett solarium någon dag för att få se lite ljus och känna värme :P

Pirr..

Ja så känner jag nu :) Känner inte igen mig själv! Jag vet att många av mina vänner inte heller gör det, men det är inget negativt.. utan tvärtom! Det är så kul att göra alla galna saker :P Ja inte att tappa minnet när man går ut och festar, utan jag menar att leva livet :) Göra vad man vill, när man vill.. ja till och med hur man vill :)
Jag tror inte många av mina vänner undkommit att jag pratat med lite olika killar via några dejtingsiter. Dock vet jag inte vad jag tycker om dom.. det är fullt med oseriösa killar som tror dom kan bete sig hur som helst bara för att dom är anonyma. Samtidigt så finns det en och annan söt kille som dyker upp. Ibland pratar man ett tag och märker att det va inget som klickade.. ibland vill man gå lite längre och gå på en dejt. Så ja.. imorgon ska jag på en dejt :P vi får väl se om du fortsätter klicka efter vi setts... eller om det tar slut där.


Jag skrattar idag!

Jag kan bara inte sluta lyssna på denna :)



Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


Sovrummet

Kolla skillnaderna :)




Det är bara små detaljer som behöver fixas tills jag är nöjd :)


Me love My home

Jag börjar få till det hemma  :) Det börjar bli riktigt mysigt! Visst det fattas en jävla massa, och det är så mycket jag vill ha.. men jämför man första dagen med idag, så är det stor skillnad! Jag ska ta lite bilder imorgon så får ni se skillnaden :) Det enda rummet jag inte lagt ner någonting på ännu är köket. Jag är inte där så ofta och det känns inte så viktigt. Jag älskar mitt sovrum! Jag är så glad att jag inte lyssnade på tapetseraren och valde min röda tapet. Visst jag hade velat ha en vinröd, men jag är så nöjd med hur det ser ut nu. Forfarande behöver jag ett avlastningsbord eller sängbord i sovrummet och en fet tavla, men det kommer :) någon dag...

IKEA, here I come!

Imorgon blir det dags för IKEA :) Nu orkar jag inte sova på golvet något mera.. Jag ska köpa mig en brunsvart säng som matchar min byrå. Sen ska jag ta och hitta gardiner till köket och helst två mattor :) Kanske kanske blir det en spegel med.. det är lite smått jobbigt när man inte kan se vad det är man har på sig varje dag. Får se hur det ser ut imorgon. Hur saker och ting ser ut i verkligheten :)

Tråkigt!

Sitter hemma och har tråkigt! Jag vill göra allt jag inte kan göra :P det är väl typiskt.. Jag vill spöa lite killar i CoD, men mitt modem dog i förrgår så jag har inget xbox live. Jag vill åka och shoppa, men jag tappa ju bort mitt Mastercard i söndags, så jag har mina 90 kr tills jag får ett nytt kort. Fast det borde komma imorgon eller dagen efter, men det är ju idag jag har tråkigt. Jag borde egentligen åka och träna, men jag VILL inte :P så därför tänker jag inte göra det heller.
... och nu kom jag på varför jag är lite velig idag. Det är ju PMS! Wohoo! Att man aldrig lär sig, rastlös och man vill bara göra allt man inte kan, grinig och lättirriterad :) Vilken kombo! Underbart.


Ångest

Jag kommer aldrig glömma hur skönt det var att lägga sig och sova i morse. Just nu känner jag att jag aldrig mer ska dricka alkohol... någonsin! Men det kommer jag givetvis göra. Jag hoppas bara att jag aldrig mer kommer uppleva en natt som igår. Jag har inget minne mellan 23-8.. runt åtta på morgonen inser jag att jag kommer inte in i min lägenhet eftersom jag tappat bort mina nycklar. Jag hoppas jag inte stört mina grannar.. jag vet inte om jag sovit eller gått runt i området i 3-4 timmar.. för jag minns ingenting. Så sjukt.. och skrämmande. När jag tittar igenom mobilen ser jag att jag försökt skicka sms, men det har inte blivit något vettigt och jag har inte fått sänt en enda. Detta är första gången jag verkligen har ångest efter en kväll ute på krogen..

Mineralolja

Jag tror de flesta någon gång hört om att mineralolja inte är bra för huden. Jag hörde det igen förra veckan när jag var och köpte puder på MAC. Eftersom jag har supertorr hud och tycker det är jättejobbigt så tänkte jag kolla igenom mina produkter hemma och se hur illa det är, hur många av mina grejjer innehåller mineralolja? Det är inte alltid lätt att veta, eftersom "kärt barn har många namn", industrin använder sig gärna av denna olja eftersom den är billig att använda. Men här är några ord...

Mineral Oil, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Vit mineralolja, Medicinsk vitolja, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, Vaselin Oil, E 905, Paraffin Oil, Liquid paraffin

Jag tror iallafall 9 av 10 produkter i mitt skåp innehöll något av dessa.. De produkter jag minst anade innehåller detta. Så snarat som möjligt ska jag pröva att använda produkter utan mineralolja för att se om min hud blir bättre, måste bara hitta några innan :)
Oljan fungerar så att den lägger sig som en hinna över huden, det känns bra, men problemet är att de täcker igen porerna och huden slutar att producera eget fett.

Ifall du bryr dig om din hud, kolla igenom dina produkter hemma, du kommer bli förvånad!

Det bästa som finns..

.. är att sova hela dagen! Men varför är det just skönt på dagen? Jo just nu tror min kropp och hjärna att jag fortfarande jobbar nattpass... men imorgon så ska jag ju jobba dag, så jag tvingade mig upp idag kl.9 haha, och det är ju inte ens tidigt i vanliga människors ögon :P Just nu vill jag bara krypa ner i sängen igen och sova..

Jag ska träffa en tjejkompis som jag inte sett på väldigt längeidag, tror det var för ett o ett halvt år sen vi sågs sist, ändå bor vi i samma stad :) Jag är verkligen sämts på att höra av mig till folk. Skäms ibland över det, eller ganska ofta. Fast jag tror de flesta av mina vänner tycker jag förbättrat mig lite nu när jag flyttat :) för jag ringer vissa helatiden känns det som... jag behöver sällskap!
Just nu kan jag inte ringa nånstans, eller ta emot samtal.. eller jo jag kan ringa nödsamtal. Det brukar att hjälpa att starta om mobilen, men inte idag. Hoppas verkligen att den börjar fungera tills jag ska möta upp min kompis.. :S

Kom hem med en..

..tv igår! Woooho!

Jag gick ju till stan för att kolla efter en iPhone, men fick övertalat att det var mer värt att vänta tills jag kan förlänga mitt abonnemang eftersom det ingår fri surf och liknande. Så 4 månader får jag vänta, det ska jag väl klara av? :)

Sen skulle jag bara gå in och kika på el-giganten för att se om dom hade nån tv till mig. Har tjatat om denna tv sen jag satte min första fot här inne. Igår köpte jag hem en :) Jag vet inte om det var rätt, jag skulle ju ha en samsung eller en sony, men nu står en Toshiba där. Innerst inne tror jag inte det spelar nån roll vad det är för tv, jag har ju alltid varit en märkesnörd och därför alltid valt de som man tycker är bäst. Det som får mig att fundera är kontrollen.. den ser så billig ut och jag saknar några funktioner. Frågan är hur ofta komemr jag kolla på tv? Jag kommer mesta dels spela på den eller titta på film och då behövs inte dessa funktioner. Ska jag ändå lämna tillbaka den och fortsätta leta? Det som är fördelarna med denna är att den drar mindre ström än många andra, den känner av hur ljust det är i rummet och anpassar hur strakt den lyser och sist men inte minst har den så att den gör ljudet mer stabilt :) Ja när det är t ex reklam så kan ljudet bli mycket högre och man måste sänka, men denna känner av det och sänker ljudet åt dig. Det är bra bild när jag spelar och den är i det formatet jag ville ha den. Jag har ju ändå en månad på mig att fundera...

iPhone!

Jag kan inte släppa det! Jag vill ha en, och jag vill ha den nu! Måste jag vänta 4 månader till? Ni skulle bara känna mitt HA-behovkänsla just nu. Det kliar i fingrarna.. man vill nästan lägga sig på backen och bara grina, för jag vill ju HAAAAA! Jag ska gå och se om den finns på the Phonehouse idag, köpa den bunden till tre, men ingen bindningstid. :) Evilsmile...


Tillbaka till..

.. svenska  :)

Ja, det verkar ju ändå vara mest mina vänner som läser min blogg. Jag vill kunna uttrycka mig så som jag känner, och det kan vara lite svårt ibland när man inte kan orden. Även om jag gillar att skriva på engelska för att träna upp den. Det kändes bra att alla mina kusiner kunde läsa min blogg om de ville och även de jag spelade med, men jag tror inte så många av dom läser endå. De flesta av mina kusiner kan ändå läsa svenska om de vill, om de anstränger sig :)

Nu har det gått en vecka in i det nya året. Tiden har flygit fram!

Jag har jobbat 5 dagar av åtta. Jobbet har varit ganska jobbigt till en början, men jag tror bara att det kan bli bättre.
Min telefon ville inte att jag skulle prata med folk, så högtalaren la av. Nu är den på lagning och fick ett sms underkvällen att den nu är färdig lagad! Wow, supersnabbt av 3. I April ska jag förlänga mitt abonnemang hos dom och plocka ut en iPhone :) Har inte kunnat sluta tänka på det efter att jag börjat fundera på den. Alla jag frågat verkar vara så nöjda, ingen kan tänka sig att köpa en vanlig mobil igen. Har ni prövat iPhone?


Jag har köpt en xbox!! Adda mig! iElavie