No.1 packåsna

Ja, that is me :) Jag gillar att va på Liseberg men jag gillar knappt att åka saker, så idag var jag No1 packåsna :) hehe. En kompis som jag festat med en del i v-ås var här i helgen för att spela in en scen från en film imorgon. Hon kommer en dag va en stor stjärna! Hon har sån utstrålning och hon e så rolig :) Medans min kompis och hennes vän åkte massa karuseller så gick jag runt och spela lite chokladhjul, men jag vann bara en liten ask paradis... måste vara den dyraste asken nånsin :) tror jag gjorde av med ca 400kr på bara chokladhjul! Jag har länge velat se Gasten och idag äntligen fick jag gå genom den, haha... det v ar riktigt kul. Dom som gick med oss skratta och skrek så det smittade av sig reält. Sista vi gjorde var att kolla på Pandavision haha, fan va snygg man e i ett par 3D glasögon



eller inte ;)

Hårfön med diffus

När jag var hos en kompis som har det härligaste och lockigaste hår jag vet, så sa hon till mig att skaffa mig en hårfön med en diffus. Min frisör använde det på mig varje gång jag var där. Så ja, jag har kollat efter en massa olika och alla är ganska dyra. Men igår var jag och  min kompis i Allum, vi steg in på Clas Ohlsson efter att min kompis sagt att vi bör kolla där. Javisst hade dom :) och helt okej pris! Hårtorken Coline 149.- Taget!



Jag tror jag använt samma på jobbet tidigare. Den har tre olika värme plus att man kan ha kallt, och den blåser i tre olika hastigheter. Jag gillar den än så länge :)  för 149.- kan jag inte begära ens det jag fått.

Bästa hår produkten för lockigt hår!



När jag permanentade mig så har jag köpt hur många olika produkter som helst... men det finns bara en av dom som jag riktigt gillar, som gör håret så där stort och fluffigt :) ja ni som känner mig vet att jag vill ha volym, i massor!  men mitt hår är inte det enklaste att få volym i med massa produkter utan att det kommer tyngas ner av alla produkter.

Curls booster, Curls Rock serien från Catwalk TIGI är min bästa vän just nu :)


LG Viewty is mine

Min K850i badade lite häromdagen så jag köpte mig en ny  telefon :)


Hittills är jag nöjd med den. Fast jämför man med mina andra mobiler så kan man sakna vissa saker. Hade man kunna slå ihop alla bra telefoner skulle man få en superbra mobil med de funktioner JAG vill ha :)
Måste iallafall säga att jag gillar kameran riktigt mycket. Är det något jag vill ha på min telefon så är det en bra kamera :) Musik lyssnar jag aldrig på så jag har ingen nytta av de 1000 musiktelefoner som finns nu. Dessutom frågade butikschefen i butiken om jag ville börja jobba hos dom! Riktigt kul, för sånt trodde jag inte existerade, så jag har skrivit ett CV. Jag tror inte jag kommer få de jag önskar mig, så jag har inge förväntningar. Jag trivs ju på mitt jobb idag, det enda jag känner efter semestern är att det är gött att vara vaken dagtid :) Men vi får se vad som händer, har sökt några andra jobb med som är på dagtid. Får jag inget annat på jobbet eller ett med bättre lön så blir jag kvar där jag är. Det är ju inte så att jag vantrivs direkt utan jag gillar där jag är.