E-day

Idag fick Emma äntligen sin dag som jag tänkt ge henne sen i Augusti. Jaja, jag är sen av mig, jag vet.. men bättre sent än aldrig och vi hade en bra dag :)

Börja med att åka och handla frukt till en sallad!



Kom även hem med en tröja eftersom jag inte kunde hitta något jag kunde tänka mig att ha på mig.. suck..



Packa snabbt ihop lite kläder och vår aptitretare. Träffade upp Emma på Järntorget och berättade på vägen att vi skulle på massage :) så himla kul att göra någon glad, för hon lös upp ska ni veta. Vi gick på Thaimassage på Siam Relax vid Haga bion. Tycker det var kul att man kunde ligga i samma rum. Jag har ju aldrig varit på Thaimassage innan så jag fick en chock när det hoppade upp någon på min brits och satte sig på mina ben när hon massera :) Dom var väldigt fnittriga, men även duktiga. Jag kommer troligtvis gå dit att pröva en fotmassage någon dag, för det kan behövas.
Sen gick vi helt degiga och mosiga på en fika på condeco! Wohoo, glutenfria grejjer har dom så jag blir glad och smaskar i mig en kladdig chokladkaka och Sweet chai ice latte :)



Dags för att bli stylade! Måste säga att man blev lite besviken på hur de stylade vårt hår, platta håret hade man kunnat göra själv. Sminket var snyggt däremot. Visst inget man vill ha på sig till vardags. Hon som fotograferade oss var rolig och trevlig :) Hittade inte många bilder vi blev nöjda med. Jag gillar inte dessa 100 heller, men jag ville ha något som minne. Så här blev mitt resultat iallafall



När vi var klara var vi sugna på "vårt" ställe, och eftersom vädret tillät så vandrade vi till Max och åt ett varsit Orginalmål :) Såklart var det fotbollsmatch på G, att vi alltid ska lyckas. Träffa på några från jobbet, alltid lika trevligt :) Nu var våran dag slut och vi åkte hem, nöjda och glada!

Lördag

Jag är uppe för tok för tidigt för att ställa om dygnet :) men jag tänkte jag skulle träna strax och sen lägga mig och vila. Ska på dejt sen :P och vill inte vara trött.. Känner att det är like bra att träna när man kan, även om det är lite.  Igår joggade jag i en halvtimme och var helt slut, idag ska jag försöka göra det samma. Kanske pressa mig lite till. Det är bara så sjukt jobbigt. Jag orkade mer när jag var där första gången än vad jag orkar nu. Igår var det till och med nära att jag snubbla :D

Dom kör gamla vs. nya låtar på MTV idag känns det som. Fatboy slim :) Det var ju år sen! men fortfarande bra.

Godis tips!

Idag var jag sugen på en stor påse lösgodis och marängswiss, så jag gick ner till netto och tänkte handla det där :) Men i affären så försvann suget! Jag hitta frysta osötade jordgubbar, dom köpte jag hem plus mango och kesella. När jag kom hem blandade jag de och ringlade över lite honung.. Gud va gott! Det kallar jag godis :P

Vart är våren?

Nu är jag ju ledig hela helgen, jag vill ha tillbaka våren! Ser mer ut som höst ute. Blir sugen på att bara sitta inne hela dagen. Fast jag ska nog ta mig till gymmet och träna lite, har iof ont i mitt skulderblad och axel idag, vet inte varför. Började få känningar redan igår natt när jag gick hem från bussen. Jag ska snart till naprapaten igen, så vi får se vad han säger.

Igår var jag på bio :) Såg Shutter Island, som jag försökte se för någon vecka sen. Jag var ju ända till biografen, men mådde ialla och frös och svettades, så jag valde att gå hem. Så igår blev min andra chans. Tyvärr hade min kompis redan avslöjat slutet med en menning, så jag satt från början och visste vad som skulle hända. När ska folk lära sig att inte prata om filmer när man ska se dom? Annars så hade den nog varit ganska bra.

Haha, jag låter lite bitter idag :) men jag skyller på vädet

Varit duktig idag

Ja jag känner mig duktig iallafall :) Helt slut och trött i kroppen. Jag försöker träna upp min kondition, men jag är verkligen nere på noll just nu. Så jag börja med att jogga i intervaller, gå snabbt i 2 minuter och jogga 8 minuter x två. Efter 20 minuter var jag helt slut.. hemskt egentligen. Så mina planer om att jogga hela passet ändrades till att jobba lite på maskinerna. Ben och lite lite rygg och bröst, sen promenerade jag hem och fortsatte med några enkla övningar för axlarna och triceps. Så det blev lite av varje :) bättre än ingenting. Ska strax iväg till jobbet på möte och sen kommer jag somna när jag kommer hem.

Naglar i mars

Jag var ock fixade mina naglar idag :) Inget speciellt denna gång heller utan bara naturella som jag målar med nagellack själv. Hon jag gick hos var en jättetrevlig tjej på Nailteam, väldigt pratglad, det gillas :) Hon hade nyligen gått färdigt utbildningen och gillade att göra glitternaglar. Ja jag får se vad som händer till sommaren, jag vill hitta någon som gör riktiga design naglar utan klistermärken. Någon som inte kostar massa massor.. Jag och en tjej på jobbet försökte leta lite på nätet igår, men det är så svårt! Jag saknar Mieke som jobbade på Masi, hon var grym! I want you back in Sweden Mieke!! Come back to us, please!

Nu när vårsolen tittar fram så längtar jag bara till sommaren. Jag ska bli brunare än jag nånsin varit i sommar :P eller hoppas kan man ju.. :)

Saknar!

Jag saknar min absolut bästa vän Jenny! Och jag saknar Amanda med hennes baby... och Anna-Karin som jag kunde sitta uppe hela nätterna med och bara prata.. Jag saknar min syster och hennes familj. Varför måste ni bo så långt ifrån mig? :(


Musarm & shopping

Jag var till naprapaten idag och fick höra att jag har musarm! Haha, jaha.. så kan det gå. Jag anstränger mina ena arm för mycket och eftersom jag inte tränat så har musklerna runt skulderbladet krampat sig massor. Så nu ska jag bara fortsätta träna, men ännu lugnare med vikterna så att allt blir rätt och slappna av i armen mer. Det gör inte lika ont idag, men jag lär ha ont ett tag tills jag får upp mina muskler lite. Jag gick och träna en sväng efteråt, blev faktiskt lite sur över hur slitna gymmets maskiner är. Jag har fått för mig att de inte funnits så länge, hur kan deras utrustning redan falla ihop? Jag skulle flytta på ett ryggstöd och den flyttade för mycket på sig, självklart försöker jag ställa tillbaka den och den vägrar röra sig en cm. Jag frågade till och med en kille där om hjälp och han klarade det inte heller.. Så det blev inge användning av den maskinen. Ska nog ta och skaffa det andra kortet snart. Vill spinna!

Sen var jag så shoppingsugen! Ska kanske på en dejt snart :P och vill vara fin, men alla kläder sitter så hemskt. Det blev ett par jeansleggins, en kofta och två linnen.

                                                 
Lånat bilden från mandeldesign Gillar dom jättemycket redan!

Kyckling i ugn

Förra året var jag hos min syster då hon gjorde denna underbara kyckling!

5 dl créme fraiche
3 dl grädde
4-5 st frysta kycklingfiléer
1 tsk sambal oelek
1/2 dl soja

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop alla ingredienser väl förutom kycklingen och häll detta sen över kycklingen.
Det ska stå i ugnen i 1,5 timmar. Jag brukar vända kycklingen ungefär efter halva tiden.

Servera med kroketter eller ris :)

Så här kan det se ut om man äter det till bakismat dagen efter :P här har vi blandat i riset och värmt upp det.. nom nom!



Jag kan inte röra mig

Gah! Jag har så ont! För ett år sen så gick jag hos en massör som sa att jag är väldigt stel i visa muskler och att mitt ena skulderblad sitter fast... jag gjorde inget åt det då. Nu när jag börjat träna så får man ju träningsvärk. Ja eller det kändes som träningsvärk först, nu gör det bara ONT! Jag vaknade 5 i natt och trodde jag skulle dö! Så nu lever jag på tigerbalsam och ipren. Gör några försök till att stretcha ut en muskel det känns mest i men går si så där. Så imorgon ska jag till en naprapat med hopp om att det ska kunna bli lite bättre...

Strax är det dags för att ta sig till jobbet en sväng, och sen hem och pröva Final fantasy 13! Fick den på posten igår, men var för trött att pröva den när jag kom hem :) Eller rättare sagt, det var Desperate housewifes och Cougar Town :) Måste nog ta och börja följa dom när jag kan.

Marängswiss

Nam nam!

Jag gick till affären, skulle egentligen bara köpa mjölk och te. När jag gick där inne blev jag så sjukt sugen på marängswiss, så jag inhandlade det som behövde :) Tog vit chokladsås istället för vanlig choklad. Blev jättegott! Dock mår man lite illa nu efteråt, men det är det värt :P

Intressant :)

Ja jag har inte så höga besöksiffror som många andra, men det har jag aldrig brytt mig så mycket om :) Fast det är roligt när man har 6 besökare och 32 sidvisningar :D och då har jag inte ens själv varit in på min sida och pysslat med layout.

Fredagsmys

Detta eviga tjatande på Facebook om fredagsmys varenda fredag! Jag får nog testa det idag jag med då.

Har köpt en hel grillad kyckling som jag plockat sönder nu. Ska använda den till en ceasarsallad tänkte jag. Köpte med mig en låda med Chillout. Det fanns några olika och eftersom jag inte kan något om viner så får jag ju testa dom en och en. Idag blev det en Shiraz, som ska vara mer fruktig. Spännande!

Sen har jag förberett med lite gurka och morötter med dip. Tror dock inte jag kommer orka äta dom :) SÅ nu är frågan, vad ska man göra när man fredagsmyser mer än äter och dricker? Ska jag börja se på nån serie och tokkolla hela kvällen, eller bara se nån film? Kanske bara zappa på tvn?

Vad gör du när du Fredagsmyser? Ge mig tips och idéer så jag också kan vara som alla andra :)

Havregrynsgröt med honung

Idag när jag gick till bussen från jobbet så pratade jag och en kollega om hur vi äter vår havregrynsgröt :) Tips och ideér är alltid välkomna!

Jag äter min oftast med en klick smör, det  har jag fått från min pappa och det är riktigt gott.. iallafall enligt mig :) men gillar man inte smör så kommer det inte funka. Min kollega äter sin med kanel och socker, låter grymt gott. Jag ska ju inte äta socker, så jag kom på att jag kan äta med honung :) Så nu prövade jag det, och nam nam, det var gott! Så gröt med honung funkar mycket bra, och kommer ätas några gånger. Behöver lite variation på min havregrynsgröt.

Hur äter du din?

Jobba?!

Oj, känns som evigheter sen jag jobbade. Idag är det dags att gå dit efter en veckas semester och en helg av feber.. hoppas det är lugnt så jag hinner ta igen allt som jag missat. Har saknat jobbet lite <3 

Jag vet att jag sagt det innan.. men man kan aldrig säga det för ofta :) Jag är lycklig att jag har ett jobb jag trivs med!

Gillar du ditt jobb?

Promenix i solen

Idag var det så där fint väder då man bara måste gå ut och promenera :) Hur ofta brukar jag känna så? haha eftersom jag hatar att promenera utan mål och själv så blir det inte så ofta. Idag var jag tvungen, så jag sa till min kompis att följa med och det gjorde han så snällt så. Blev en promenad till Bäckebol och tillbaka. Så himla skönt! Fick även köpt en hdmi-kabel, hade tänkt att koppla min laptop till tvn och kanske få sett en och en annan serie jag missat :)

Jag köpte proteinpulver idag..

                                                  

Jag köpte den i choklad. Efter att ha prövat alla möjliga måltidsersättningar under åren så har chokladen alltid varit den som smakat mest okej. Efter att ha känt lukten av denna när jag öppnade den trodde jag att jag skulle spy när jag skulle smaka den, men när jag väl drack den så var det ingen fara :) Kommer helt klart att fungera. Nu ska jag bara fortsätta med träningen och fortsätta äta som jag gjort de senaste dagarna så får vi se om det ger resultat till sommaren ;)