Blogg...

... jag måste seriöst göra något åt utseendet på min blogg. Kanske får jag tid till det om jag nu blir sjuk... Känns just nu som att jag kommer ligga i feber imorgon och bli sängliggandes :( Men jag hoppas inte, jag vill åka in till stan och kika på en laptop. Ska sälja min mini-PC som jag köpte i början av året, jag kommer ändå inte använda den... jag vill kunna ha mitt spel på den, men det går inte.

Mitt jobb..

...är så jäkla bra :D Det är så himla kul att få skratta och trivas på sitt jobb! Det är tackvare alla bra kollegor man har :)


WoW vs. RL job

Jaha... nu tänkte ni att jag ska välja på wow eller ett riktigt jobb :) Neee då, jag skulle inte kunna leva ut jobb :D Jag tänkte mer berätta hur sjukt likt det kan kännas :) Jag sökte in till en ny guild igår, väljer man en lite tyngre guild, kallat "hardcore" då är det nästan som att anta sig ett nytt jobb :D En guild är då en grupp av människor som spelar mycket tillsammans och gör allt för ett utvecklas tillsammans och bli bättre eller till och med bäst. Jag var tvungen att söka in till en sån här för att testa :) Jag blev faktiskt sjukt nervös, det var som att gå på en arbetsintervju!! Jag måste visa att jag är en trevlig och duktigt tjej som gör allt för jobbet och tål kritik... jag är även stresstålig. Efter ett par dagars väntande så blev jag antagen!! Wohooo! Nu är jag ny i gänget och går då på en provanställning :) Inte i 6 månader, men kanske runt 2-4 veckor.. sen om jag har tur blir jag en i gänget och får va med. Sen gäller det att visa framfötterna för att få göra de liiite roligare sakerna mer ofta, och har man tur så kan man få en ännu bättre position...

...jag gillar ju utmaningar så detta blir hur kul som helst!

Sommarlov

Jag gjorde mitt matte prov i torsdags, så nu har jag sommarlov från skolan :D känns bra att säga hehe, fast nu börjar jag jobba som vanligt en månad innan jag ska ha semester. Vi ska jobba lite på några konserter och sen ska vi förhoppningsvis hitta en sista minuten resa till något soligt ställe :D Sooool!

Nails

Jag är så grymt nöjde med mina nya naglar :D

Det blev inten regnbåge, men snyggt blev det!

)

Matte?!

Vad hände? Jag har alltid gillat matte och haft lätt för att förstå. Nu försöker jag att plugga matte B och jag fattar ingenting! När jag ber läraren att förklara så är allt så uppenbart och enkelt. Så sitter man hemma och ska plugga... och det går  bara inte. Jag räknar ut talen som jag tror, och allt är bara fel! Nu ska man ha prov om en och en halv vecka och jag har inte ens lärt mig alla sätt att räkna på. Eller jag fattar dom till en viss del...  men så länge jag inte får rätt svar så är det ju inte bra.

Jag skaffade mig blommor på naglarna till påsk :)



Hon som gjort dom är grymt duktig! Inga klistermärken här inte utan allt är för hand. Ser fram emot nästa vecka, då ska det blir något annat skoj.