Nu har julen flygit förbi

Jag tycker december bara flygit förbi. Nu är bara Nyår kvar, men det är  ju bara någon dag tills dess.
Vi hade en trevlig jul hos pojkvännens syster och nästan alla i hans familj var där, så det var fullt hus :) Men jag kände mig lite seg, dagen efter visade sig att jag blivit förskyld och hade feber.. så nu har jag legat hemma i några dagar och inte gjort någonting. Idag ska jag äntligen till jobbet. När man är sjuk så längtar man verkligen efter jobbet. Det är väl för att man verkligen inte kan göra något alls förutom att bara ligga i soffan. Funderar på att gå o köpa mig en sushi innan jobbet, för det har jag längtat efter :) Jummy!
Har inte så mycket mer att säga idag, känner mig bara helt slut efter mitt soffliggande :)

Hallå? Varifrån kom Lucia?!

Vad hände? Helt plötsligt är det Lucia? När hände detta! Tiden har bara rusat fram.. snart är det ju jul! Haha, det känns overkligt iår för jag har inte hunnit tänka på att det är December. Men idag har jag iallafall skickat iväg min systerdotters presenter, hoppas hon gillar dom :) Hade gärna skrivit vad det var, men jag vet inte om dom läser min blogg, så lika bra att inte avslöja. Har rensat lite i min garderob, skulle egentligen vilja slänga allt, men väntar med att syster varit här ifall dom vill ha något av kläderna.
Det händer inte så mycket just nu förutom jobbet :) Det enda som snurrar runt i huvudet är jobbet.. hm, undra om inte vårat schema är färdigt imorgon. Skulle vara kul att se hur vi jobbar nästa år :) Vi ska ju få ett helt nytt schema som jag inte vet någonting om ännu. Jag och min kompis ska ju planera våran Stockholms resa så det skulle vara kul att veta hur jag ska jobba. Får se imorgon :)

Fullt upp

Just nu känns det som jag har fullt upp :) men jag trivs med det. När jag väl är ledig vill jag bara vara hemma och lata mig. På jobbet håller jag på att utbildar mig. Jag ska hjälpa mina närmaste chefer när dom inte kan jobba. Det är jättekul samtidigt som det är mycket på engång. Känner mig inte lika nervös längre för det går bara bra, nu ska jag bara minnas allt :) Sen ska jag även utbilda en tjej i kassan snart, så jag ska få bara göra massa skoj på jobbet nu. Jag menar inte att mitt jobb inte är skoj annars, för det är det. Alla dagar är väl inte roliga, men jag är glad att ha ett jobb där jag trivs och har bra kollegor, det är ju det viktigaste. Alla jobb har ju nack och fördelar :)

Imorgon ska jag äta julbord på jobbet :) Jag som äter så lite på julbordet hehe, men det är kul att samlas och snacka massa. Sen ska jag åka med min kompis hem och äta lussekatter :) Sist men inte minst har jag hittat två vänner som vill åka och bowla med mig :D Jippie!!

Polly

Idag var jag och handla lite och hittade en ny smak på Polly :) med julsmak. Kanel, glögg, saffran, marsipan, vanilj och knäck.
image52
Denna ska inhandlad ett par gånger så man hinner tröttna på den innan den tas bort :)

Idag ska jag ställa om mitt dygnsrytm till natt igen, för imorgon ska jag gå utbildning på jobbet. Kul att få göra något nytt och att kunna avancera lite. Men vi får väl se hur det går :) Jag ser verkligen fram emot allt nytt som händer på jobbet just nu, och självklart är det lite nervöst med.

Igår var jag L och M ute och åt en sväng på Min bror och jag. Vi var där för kanske ett halv år sen med tjejerna och jag minns det som jättegott och mysigt. Det är fortfarande mysigt, men personalen verkade inte alls lika glad som sist. Maten kan jag inte säga så mycket om. Jag tror jag valde fel grej, tack vare att jag är så kräsen så är det svårt att bedöma något man inte kan mycket om. Jag åt iof en nötfärsbiff med fetaost. Den smaka inte mycket feta och jag tyckte inte den var nå speciell alls. Så detta ställe sjönk från 5 till en 3:a för mig. Väldigt synd, men jag kommer ge den en ny chans någon dag.

Sen åkte vi och bowla :) Jag har då aldrig nånsin bowlat så jag var inte så sugen efter en lång dag på jobbet. Jag vill egentligen bara hem och sova. Men det var sjukt kul! Jag vill bowla igen och igen och igen. Visst jag var ju inte så bra, men jag lyckades ju både med en Strike och nån Spare så jag var grymt nöjd :) Tack tjejer för att ni är så bra! Jag är ju så gnällig och dom bara fortsätter tycka om mig, det är kärlek ;)

Äntligen fast !

Nu har jag äntligen fått en fast tjänst på jobbet. Tycker det är grymt skönt att veta att man sitter där man sitter utan att kunna bli av med jobbet hur som helst. Jag trivs ju så bra, och jag hoppas fortsätta och trivas. Grymt, nästa år kan jag ha SEMESTER! :D Det enda lilla negativa, som även kan vara positivt är väl just att vi får så mycket ny personal hela tiden. Det är kul att lära känna nya människor, samtidigt som det är trist att inte ha kvar de man gillar. Det tar ju ett tag att lära sig något om någon. Och just de jag jobbar med är en ganska liten skara folk som är bra.

Funderar på att gå och lägga mig, men känner att jag vill läsa. Läste färdigt en bok igår och vill inte börja på en ny just nu. Hade velat ge iBook:en en ny chans, men känns så trist att bara ligga där och glo rakt upp i taket. Ska lyssna nästa gång jag pysslar, när nu det blir :)

Bio, kanske

Hejsan!

Det blev inge resstaurang Toscana sist :) Vi hamnade på Pizza hut istället hehe :) Vi är ju bägge förtjusta i Pizza Hut, ja det var till o ch med där jag och E blev vänner kan man säga + Cherry också då.

Jag har märkt att jag gärna skulle vilja sluta nästan varje mening med smileysar :) Jag tror jag kan vara lite beroende av dom haha

Idag ska jag kanske gå på bio med en kompis. Hon är på jobbet nu och ska jobba imorgon med, så hon skulle känna efter ifall hon orkade. Jag kan förstå henne, ibland orkar man inte göra ett skit när man jobbar. Jag skulle nog behöva lite utvilning och inte göra ett skit ett tag. Fast iof så har jag latat mig ganska mycket nu på sista tiden. Ingen träning på jag vet hur länge... Men jag funderade på om jag skulle försöka träna imorgon innan jobbet, men jag får nog se när jag somnar idag. Ska vi på bio så lär jag inte vara hemma förrän vid tolv inatt och då kommer man nog inte till John blunds värld förrän vid två. Sen behöver jag sova massor, sov inte så mycket eller bra natten som var.
Jag håller på och tvättar :) Jag ska sätta upp två julslingor vid spegeln och sen skulle jag behöva plocka fram mitt scrappande och göra färdigt julkorten. Folk blev förvånade när jag började med dom så tidigt, men jag är väldigt glad att jag började tidigt för jag är fortfarande inte klar med dom :) Jag har inte haft nån lust att göra något på sista tiden. Det känns som jag har så mycket jag vill göra så jag skiter i allt och sitter här vid min dator istället och inte gör någon nytta alls.

Tänkte jag skulle lägga in en ny bild på mitt hår :)

Ser lite blek ut där, men det är ju ingen sol ute så jag får skylla på det hehe