Hua vilka veckor

Äntligen är upplärningsveckorna på jobbet slut. Ja eller det är  väl inte bara dom som gjort mig trött, utan att jag jobbade så många dagar på engång och sen lyckades bli sjuk. Men snart är jag nog på banan igen :) Kompade hem idag från jobbet. Hade försökt ställa om till natt men det var inte det enklaste eftersom jag gick upp kl.7 igår morse. Satt och letade info om ett lopp som Rosa bandet ska ha i stan i Augusti. Hade ju tänkt anmäla mig till denna, men hittade ingen info. Kom då även på att jag inte skrivit något på flera dagar :) Jag har ju köpt mig ett dataspel nu så jag sitter ju bara och spelar en massa nu när jag är hemma :) Wow är ett spel som gör en lite småberoende, men vill ju bara göra färdigt en sak till.. och sen sak till innan man slutar haha. Imorgon blir det nog en heldel spel. Hade tänkt försöka ta mig till ett solarium och sola lite och sen kanske gå ut o promenera ifall det är soligt. Behöver lite färig i ansiktet känner jag :)

Jag pratade med min syster, hennes dotter kanske ska komma hit i sommar! åhh va kul :) Hoppas hoppas hon kan åka ner, jag saknar henne så mycket. Få visa runt henne här och bara umgås.

Gooooo natt!

Äääääntligen!

Nu så, nu funkar min dator utan problem! Iallafall än så länge :) (ta i trä) Jag fick för mig att köpa wow idag, så jag åkte till stan och köpte det, så nu håller den på och installeras, vilken tid det tar! Håller på och hämtar en uppdatering från nätet som tagit säkert en o en halv timme hittills.... Ja jag hinner kanske starta upp det innan jag ska hoppa i säng och sova. Har några dagar till som jag ska vakna senast 07.30, sen blir det äntligen natt igen :) Visst på ett sätt är det skönt med att vara vaken på dagen, men jag älskar att sova läääänge och att inte behöva sova när man inte är som tröttast.
Har varit sjuk. Så typiskt, för jag hade ett rehab-samtal på jobbet för att jag varit sjuk ganska många gånger året innan, och så blir jag sjuk! Men jag vägrade sjukanmäla mig. Det e så lustigt, för jag tror det är för att jag jobbar mycket under en period som gör mig sjuk. Då får jag ont i halsen och så kryper det upp till näsan och så blir jag snorig. Man känner sig dåsig och vill helst bara sova. Detta har jag haft ganska ofta nu.. e så less på det.

Nu är det bara 98% kvar på spelet!

4 minutes

 

Helt underbart! Tre av dom bästa i samma låt... I like it!


Grymt ljud

Jag köpte mig ett par hörlurar idag på HiFi klubben, fick bara för mig att kika in när jag gick förbi på Kungsgatan. Dom var ett par fula och ganska billiga, men gud vilken skillnad!!

image67 98.- var det jag betalade. Skulle rekommendera alla som inte har köpt nya hörlurar efter att dom köpts sin mp3-spelare att göra det. Här hittar du dessa. Jag älskar bas! Det ska vara så mycket som det känns som hela kroppen exploderar varje gång man hör basen :) Helst ska man inte kunna låta bli att röra sig. Fast det är inte ofta jag kan låta bli när jag lyssnar på musik :)

Hade utbildning idag i kassan med en ny tjej. Det gick bra som vanligt. Men första dagen är den värsta, men pratar och prata och pratar. Till slut känns det som att man inte får fram ett till ord utan att säga fel eller sluddra, munnen är helt torr och inte ens vatten hjälper en. Imorgon ska jag jobba som vanligt sen ska vi ha en till dag på söndag. Söndag blir det även utgång och mat med tjejerna på jobbet :) Blir najs! Jag är riktigt danssugen så jag ska nog försöka att inte dricka så mycket och bara dansajärnet. Bara det är bra musik och nån att dansa med, nästan så jag måste ringa en som alltid får mig på bästa humöret, Carina! Hon får mig alltid på partyhumör, och jag vet ej hur hon lyckas. Fast det är så sällan vi går ut. Men jag tror det kan bli bra och skoj, sen ska nog hela Cherry gå ut med.


Just ja, pratade med killen idag, han hade varit förbi dom som vi lämnat in min dator till. Dom trodde det var modekortet det var fel på. Skoj! Vi har ju redan bytt den engång, och nun ska vi dit och byta den igen för samma fel fast värre.... känns si så där, hoppas vi kan få ett helt kort denna gång.


Datorlös

Just nu är jag datorlös... Datorn funkade ganska bra ett tag, men var lite små skum när man startade den, så vi bytte ut modekortet och sen startade den inte alls. Så killen fick lämna in den på felsökning, hoppas den är färdig snart!! Jag vill ha min dator. Fast nu ska jag ju jobba som en toka så jag har ändå inte så mycket tid till att surfa eller spela. Ska först ha utbildning med en tjej och sen ska jag själv ha utbildning, så jag kommer ha fullt upp i nån vecka. Jag fick all min semester jag ansökt om beviljad :) så nu kan jag jobba på massa konserter i sommar ifall nu dom behöver mig. Jag jobbar ju gärna för att få lite mer fickpengar till Spanien, sen är det ju en trevlig uplevelse med :)
Nu har äntligen snön försvunnit! Helt sjuktmycket snö hade vi ett tag. Jag tog lite bilder, men har inte möjlighet att lägga upp några nu. Åhhhh vill ha min dator!! vill att den ska fungera! Jag fick min iPod här om dagen, men snacka om besvärligt. Hann få två mail om att leveransförsöken misslyckades. De hade fått fel nummer på min gata, och sen så står ju inte vårat namn på utsidan...vet inte varför dom inte bytt det, men går man in i trappen så ser man namnet där.. men denna gubbe kunde inte ens trycka in en knapp och öppna dörren samtidigt! och han va sur på mig? suck.. jag förklarade att om han tryckt på dörren och öppnat så skulle han sett att vi bodde här. Men ne han skulle ringa någon som satt på ett center som skulle ringa mig coh springa ner och öppna. Dagen innan hade jag pratat med en tjej på deras kundcenter som sa att ifall jag inte var hemma kunde jag lämna en lapp där det stod att dom skulle kunna lämna paketet utanför dörren, men tur var väl att jag var hemma :) Gubben hade ju inte ens tagit sig in!