Laserdome



Så jag tjatat om Laserdome i alla år sen jag flyttade hit! och nu efter ca sex år fick jag spela Laserdome! Tycker det är lika kul idag som då :) Ska väl dit någon dag igen med barnen. Måste säga att det är perfekt träning! Assvettig blir man samtidigt som man har riktigt kul. Ska nog övertala lite vänner till det med :)

Jobbat... ledig... jobba

I helgen som var fick jag pröva på att vara vakt på en festival i stan för första gången :) Det var väl helt okej, men jag var inte helt säker i min roll. Ska jobba iallafall på en konster till nu i helgen, så jag kommer inte vara lika förvirrad på den som kommer :) Jo i helgen var det West coast riot och Metaltown i stan. Trodde musiken skulle vara mycket bättre än vad det var. Jag minns Bad religion och millencolin och resten av bunten som skitbra :) men smaken ändras... Bad religion var fortfarande trallvänliga, iallafall det jag hörde. Ljudet studsade en hel del så man hängde inte alltid riktigt med vad som sjöngs :) Det var en upplevelse iallafall att göra något sånt här. När In Flames spelade gungade hela marken! det kändes helt overkligt :)
Ja så nu e jag ledig, imorgon ska jag ut och äta med min tjejkompis som fyllde år i torsdags då jag jobbade. Sen ska jag slappa hela onsdagen och sen är det dags att jobba på Bruce Springsteen. När helgen är slut ska jag åter tillbaka till Casinot... vart tog semestern vägen? har jag haft semester ens? är det så här det blir när man blir gammal... tiden bara rusar iväg. Jag som skulle hinna träna en massa o bli fit till Spanien :) Jag tror jag får börja nu på onsdag och inte ha för höga förhoppningar.

Sova dags, godnatt!