Tåga till Hudik

Nu sitter jag här med min mini-pc och riktigt tråkigt! Nätet e inte det bästa, så när jag försöker lyssna på spotify försvinner musiken lite då och då :) jag har tänkt att jobba lite med en utbildningsmanual som jag och en arbetskammrat skrivit medans jag satt här, men jag kunde inte öppna filen i mitt gamla word som jag har på min dator. Så det blir att surfa runt lite och försöka folk att chatta med mig haha Inte det lättaste när alla på msn är upptagna eller inte vid datorn.

Minns ni att jag skulle använda mig av åksjukeplåster när vi åkte till Spanien? jag använder det idag med,, tycker faktiskt att det fungerar. Jag åker till coh med baklänges i ett X2000 och jag mår inte illa :)  vilket jag gjorde sist jag åkte X2000 med Lotta till Stockholm.

Har suttit och funderat på detta med att tatuera sig nu. Jag vill verkligen ha en, bara så svårt att veta VEM man ska ha som tatuerare. Hade funderat på att göra en på mässan i göteborg, fast det är snart, och jag  vet ej om jag har råd. Jag skulle så gärna vilja göra en drake, men de e så många som redan har det, så det blir nog en ängel :) Kanske ska jag sätta mig occh leta tatuerare nu när jag inget har att göra :)

Tangentbord för mig



Jag har ett sådant fast det är inte rosa/lila.. men jag vill HA detta :)  det är ju bara så mycket Anneli över den

Ren och kry

.. det är vad min dator är just nu :) Den har nog kännt sig lite hängig ett tag . Köpte ett ljudkort till den för att få lite bättre ljud och så att min mic skulle fungera. Fast jag gillar inte att prata i den, men kanske blir jag riktigt nördig och pratar i venten snart jag med haha :) men mitt nya ljud slutade att fungera mitt i spelen när jag spelar med massa folk... så himla konstigt. Ljudet bara försvinner.. poff, väck! så jag ska se om den är glad nu och vill börja fungera jämt. Svaret får jag i helgen, annars får media markt en grinig Anneli på besök. Inte är det deras fel, men jag vill inte ha ett kort som inte fungerar....

Ja slut gnällt och dags för sova, för imorgon ska jag skaffa mig snygga nya naglar :) vet inte vilken färg ännu, men jag har ju iallafall en halvtimme på spårvagnen att tänka på det.