Ingen ny frisyr, men klippt mig har ja

Heeej!

Tänkte att jag skulle försöka varva ner innan jag lägger mig och sover. Lyssnade färdigt sista boken i Stieg Larssons triologi.. den e ju såååååå bra! känns bara lite trist att dom är slut nu. Jag har ju följt dom i några månader, och nu e dom slut... och inte kommer det fler heller. Jaja, jag har beställt böcker som jag väntar på med iver :) Blev kanske inte världens roligaste, men Harry Potters sista bok, och två biografier om fängelse fångar och nån om nån sekt. Det var billigt coh jag hoppas iallafall tre av dom är bra.

Jag har varit och klippt mig. Bara lite så att det kan växa sig längre. Känns som jag ser likadan ut nu som i December...är ganska less på det nu. Det tar ju sin tid att växa. Den svarta slingan skulle jag vilja ta bort, typ nu...men sen ska jag absolut inte bleka, så den får sitta kvar.

Jag har haft en sån soft vecka denna vecka. Ledig mån-tis, joba nu ons-tors, och sen e jag ledig fre-sön! det måste vara lyx?! Är huk nu dessa två dagar... fy vad man glömmer fort. Känns som jag kan allt, samtidigt som jag verkligen inte vill göra fel. läse genom en del idag och märkte att vissa saker som man gör väldigt sällan borde ta och läsas nån gång extra. Så det har jag gjort idag, och kommer sysselsätta mig med det imorgon med.
Det bästa med ledigheten är att barnen är hos oss i helgen :)

Ute med brudarna :)

Idag var vi åtta tjejer ute och åt på RumpanBar på Linné i Göteborg. Jag har hört talas om att dom sk aha så god och billig mat där. och eftersom jag klantade till det med att jobba i går osv så blev det lockande att de även hade 2 för 1 :) Men jag måste säga att det inte var så imponerande.. min hamburgare var sönderbränd. Att jag beställde utan lök och fick rödlök iallafall gjorde det inte så mycket bättre. Sen beställde vi efterrätt :) Vi satt och prata och prata och prata. Två av tjejerna ville hem eftersom det hade andra tider att tänka på, så vi vänta på notan samtidigt som vi väntade på efterrätten... i 45 min! Jaja, vi hade trevligt, men jag förstår fortfarande inte varför vi fick vänta så länge på äpplekaka och vit chokladmousse? Jaja, det blir en 2:a av 5... synd, eftersom alla pratat så bra om det. Fast jag kan tänka mig att pröva deras pizza någon gång, för den såg riktigt god ut.

Idag fick jag shoppingmani! gick in på HM och shoppaloss för 900kr :) Två linnen och två t-shirtar och tre långärmade tjocktröjor. När jag var och pröva kläder så bestämde jag mig för att det nu är dags att börja träna lite. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet innan eller efter frissan :) Jag ska verkligen ta tag i det nu, jag får ha Spanien som mål :) I will be fit! Undra om jag vågar lova er det...

Tack A-K :) När jag läste att du skrivit om mig i din blogg så ville jag bara skriva ännu mer! Jag älskar att läsa mina vänners bloggar, fast det är bara tre stycken jag kollar ett par gånger i veckan, men det är lika underbart för det eftersom jag så sällan träffar dom.


Dags att lyssna på Luftslottet som sprängdes och sen soooova :) natti!


Planera..och det spricker igen...

När jag fick mitt schema så började jag planera en tjejmiddag med tjejkompisar. Vi ses lite då och då för att inte glömma bort varandra. Iallafall så jämför jag min jobbarkompis schema för att hitta en gemensam dag, vi hade bara EN gemensamdag som vi var lediga på en hel månad! Iallafall sen blir jag sjuk och alla vet hur seg och trött man är när man är sjuk... då ringer dom från jobbet och frågar om jag kan byta lite pass eftersom jag ska utbilda två nya tjejer till kassan. Jag kollar på mitt schema och allt ser ju bra ut varför inte, allt för att hjälpa :) Dagarna går och sen är jag på vagnen en dag och uppdaterar mitt schema i min kalender.. och vad ser jag då?! jooo jag har tagit ett pass på den dagen vi ska gå ut och äta! Det är ju inte det enklaste att få jobbet att byta tillbaka pass och dagar pga en tjejmiddag.. så jag fick lov att byta dag på middagen istället. Min bästa vän blev inte så glad över det.. suck.. det var ju inte meningen att det skulle bli så! Jag är inte perfekt, och jag vill inte göra folk ledsna... ändå lyckas jag..förlåt! Iallafall så skulle vi til Buddha bar... tills jag igår skulle boka bord.. och dom inte har öppet på måndagar :) Skoj, vad ska jag nu välja för ställe? Jag tror jag hittat ett nu.. ska bara få tag på dom och kolla att vi kan få ett bord. Hoppas hoppas...


Strax ska jag iväg och fixa mina naglar.. skulle gjort det igår men tjejen var sjuk och jag känner att jag akut måste dit så jag fick en tid idag hos en annan tjej. Får hoppas det går bra, vilket jag inte tvivlar på :) Efter detta ska jag springa till Mentor Sverige och träffa S och hennes föräldrar. Sen ska vi fått ett uppdrag av han som matchat ihop oss, så jag tror vi kommer få ta en fika och svara på massa frågor om oss :) kul ska det bli iallafall!


---------------------------------------------------------------

Later the same day!

Åh så fina naglar jag fick :)

image56

Ljusblått och vitt, nice :) Visst lite små skavanker är det, typ ställen som är skrovliga, men det försvinner nog ganska snabbt. Nästa gång ska jag gå till en som jag jobbat med tidigare, henne vågar jag nog säga till om saker utan att känna mig jobbig.

Jag har nu bokat bord till mig och tjejerna på RumpanBar :) Pizzaaaa! Eller kanske något kött, we will see...

Jag har ju pratat om enjoyguiden och att jag ska säga vad jag tycker om ställerna. Idag var jag med S på Caffé Paparazzo, där det finns massa olika kaffe! Ja, jag som inte dricker kaffe fick dricka varm choklad, gottigott. Tog en sandwich till som var jättegod. Minns inte vad jag tog i, men det va oliver och fårost o nå mer :) Mysigt och trevlig personal, kommer gå dit igen om jag ska fika och är i närheten. 4 av 5 får den :)


Glömska jag :)

Förlåt!!

Stackars er som försöker läsa min blogg lite då o då, det har inte uppdaterats på länge. Jag känne rmig så trött hela tiden så det blir aldrig riktigt av :) Ja det är inte första gången jag beklagar mig, jag vet... nej får ta och skärpa mig. För det har ju hänt en del.. och jag minns ju inte ens allt!!

Jag köpte mig kameran! Och än så länge är jag väldigt nöjd :)

Jag har varit på konferans med jobbet i Tylösand, det var väl skoj bara att jag blev magsjuk dagen efter... och nej, jag var inte bakis. Jag drack knappt den kvällen. Gillar inte att kunna sova hemma när jag blir full, så jag hade bestämt mig redan innan att inte dricka så mycket. Men iallafall.. magsjuka är såååå hemskt! Hade inte varit det på 10 år och det var lika hemskt som jag minns det.

Jag vet inte om jag berättat att jag för ett bra tag sen ansökt om att bli mentor på ett företag som heter Mentor Sverige (http://www.mentorsverige.se/), Detta var som sagt ett tag sen och  jag har helatiden sett fram emot att få träffa någon. Nu äntligen så ringde han som håller i det och berättar att han matchat ihop mig med en tjej :) Henne ska jag träffa på onsdag för första gången och jag ser fram emot det :) Vi har mailat lite och jag tycker hon verkar vara hur sjysst som helst! Askul :)

Sen håller jag på att utbildar en tjej på jobbet. Det går jättebra för henne så det är riktigt kul! Jobbet går bra och jag trivs fortfarande jättebra, känns som man aldrig kommer kunna tröttna på det :) Men måste säga att jag saknar att jobba själv just nu. Jag har varit massa sjuk och haft en del utbildningar och har en del kvar med :) Vilket är kul, men jag saknar samtidigt mitt riktiga jobb. Fatta va grymt det är att ha ett jobb man trivs med :)

Gooood natt! Nu ska det sovas