Gaah!

Jovisst blev man sjuk.. *suck* Orkar inte göra mycket just nu.. vill ha pizza. Men jag orkar inte gå och köpa det. Dumt att jag inte köpte det när jag va i affären. Ja ja, jag får äta köttbullspanna idag med haha. Jo visst finns det något som man kan köpa som heter så, istället för pyttipanna :) Tyckte det var jättekul när jag såg det så jag va tvungen att köpa det, och visst var det gott! Babymorötte och sånna där gröna träd som jag inte minns vad det heter, potatis och minköttbullar. Detta ska jag göra hemma själv nästa gång jag gjort potatis och det blivit över. Jag har gått och blivit med i Facebook, hittat några vänner från högstadiet :) Kul och se hur folk har ändrats till utseende och så, men jag har inte hunnit prata mer än med en än så länge. Jag tröttnar nog ganska snabbt på den sidan har jag en känsla av. Hade varit kul att hitta folk från låg och mellanstaidet, men jag minns knappt vad folk hette då. Har ju inget minne...*suck*
God, gör mig frisk nu! Ska ju ha min första dansträning på söndag, om inte vi ska ändra oss och gå något annat, o så ska jag ju en sväng till v-ås nästa vecka, fast jag känner nästan för att bara vara hemma. Samtidigt tycker jag det ska bli jättekul att träffa mina vänner som jag inte sett på länge. Ska ha med min kamera och ta bild på som alla hela tiden :) När jag gick med på denna sida har jag för  mig att jag gick med på att inte skriva om andra människor.. och jag tycker det är rätt iof, samtidigt som jag så gärna skulle vilja skriva vad man hittar på med vem och så vidare. Så därför kan det kännas lite tomt ibland när man skriver här,  iallafall för mig.

Vi hade det jättetrevligt på tjejkvällen, maten va god sa alla :) Jag som var så klantig glömde bort att fråga om det var lök i maten, fick min nudelsallad med massa rödlök, så jag åt inte så mycket. Men förrätten och efterrätten var super god! Och servitrisen, vilken service! och väldigt informativ. www.hellomonkey.net för er som vill läsa lite.. undra om jag inte länkat tidigare med :)

Nu får jag göra mat åt mig själv, för jag tror inte någon pizza kommer komma in springades till mig :(


Säg inte...

.. att jag håller på att blir sjuk?! Jag vill inte, men kroppen säger något annat. Jag tror min kropp är ganska vek, när jag jobbar för mycket så blir jag ofta sjuk. Den veckan som varit har jag jobbat ganska mycket. Jobbade fyra långa pass och sen var jag ledig en dag, sen jobbade jag fyra nätter och igår vaknade jag bara efter 5 timmar (jag sover annars gärna massa timmar) för att gå på öppet hus på Dans huset. Vi provade något som heter NYC New style, som var ganska kul men om det ska bli snyggt måste man ha mycket kontroll. Hade varit grymt kul att bli så duktig och att kämpa, men jag tror vi kommer välja att gå på dansforum. Det som jag märkte av mest på dessa två ställen, är att det är olika målgrupper. Lite yngre på Danshuset och lite äldre (men även yngre med) på Dansforum. Är det kul och givande denna tremin kan jag tänka mig att dansa flera danser nästa termin. Ja iallafall, sen gick jag o la mig vid ett igår för att jag kände för att träna nu på morgonen. Jag ställde klockan och när jag vakna var jag helt täppt i näsan och ont i halsen :(

Ikväll ska jag och tjejerna gå ut och äta :) Hade ju tänkt att kanske partaja till det, men nu när jag vaknade upp så här så känner jag inte alls för det. Jag ska nog bara ha en trevlig stund... fast man vet aldrig vad som händer. Ska nog lägga mig och vila lite senare och hoppas på att jag blir frisk.

Allt pärlande har legat på köksbordet och inte blivit rört på iallafall över en vecka. Jag är alldeles för trött för det, nu känns denna dumburk mycket roligare att sitta vid. Vara inne på popomundo och sitta och spela på midas.

*suck*

Ja igår var jag inte så sugen på att skriva blogg, jag var såååå trött när jag kom hem. Iallafall dansen blev en stor besvikelse! Det var några som prövade på innan oss, så när vi kom in i det lilla rummet var det kokhett! Blev svettig efter bara några minuter. Kl.20 skulle våran lärare dyka upp, men vid kvart över hade han fortfarade inte dykt upp... hmm... Kanske inte bästa intrycket av honom. Men vi hade en annan snäll lärare som tog tag i oss och fick oss att röra oss i roliga rörelser :) Han var inte en streetlärare, men kunde lite av vad vår lärare höll på med. Det var supersnällt av honom, men det kändes inte riktigt så bra... Vi ska nog pröva på lite på lördag med för att se vad dom har på danshuset och sen  bestämma oss för vad det till slut blir :)

Idag ska jag snart åka och träna. Var lite sugen på att gå på DansAerobics, men kände att jag inte spinnat på väldigt länge, så det är dags för det idag :) Sen blir det att jobba. Ska jobba fyra nätter nu, puh! Imorgon ska jag till Gildaskolan och göra ögonfransböjning, oh lala :)

Prova på

Idag ska jag prova på Streetdancen, de har öppet hus idag så det känns bra att få pröva på innan man börjar. Jag var på stan och köpte mig nya kläder till träningen idag :) Bilderna är inte så bra, men litet smakprov på vad det blev.

Tröja, linne och byxor blev det. Slappa och sköna så man kan röra på sig :)
Åh, vill åka nu! men det är ett tag kvar. Får skriva ikväll hur det var. Hoppas på att det inte är allt för mycket folk så man har möjlighet att se vad man ska göra.

Streetdance / klantig

Japp, idag anmälde jag mig till en streetlektion på dansforum här i göteborg :) Jag kan verkligen inte dansa sånt men ser fram emot att lära mig. Jag var på ett funk pass igår på SATS och fastnade för det. Fan va kul det var :) och gud va dålig jag var jämfört med andra, haha men det är ju det jag ska bli bättre på. Ganska onödigt att gå på en kurs när man redan kan väl?
Tänkte jag får gå och prova på nästa vecka och se så jag inte börjar något som jag inte alls tänkt mig att det ska vara. Jag har inte dansat sen jag gick i femte eller sjätteklass, så det ska bli jättekul. Planerar på att köpa ordentliga skor och kläder så jag känner mig mer inspererad :)

Wish me good luck!

----

Senare samma dag :)

Japp nu har jag bokat resa till v-ås så snart ska jag iväg  och träffa mina barndomsvänner, I miss you! Ska bli riktigt kul för nu har jag tid för att träffa mina vänner och inte bara springa från ställe till ställe :)

Sen var jag på träningsvägledning idag på SATS och det gav mig absolut ingenting. Jag skulle kunna tänka mig och ha en PT för några timmar för att få reda på lite mer om hur jag bör ändra min kost och hur jag ska träna. Få mer coaching och pepping. Ja på väg till omklädningsrummet så höll jag på med mitt träningskort och plånboken och poff, så ramla jag i trappen och slog i knät ordentligt! Jag som hade tänkt att träna, men jag fick ta mitt pick o pack efter vägledning och åka hem och ha ont. Hoppas det bara blivit bättre till på måndag så jag kan ge allt på provträningen. Kommer nog få ett reält blåmärke... *suck*


Färdig

Japp nu är  jag färdig med halsbandet och armbandet jag gjort till min kompis kompis :) Jag gjorde bägge i två olika fast med samma färger så hon själv skulle kunna välja vad hon gillar.
Så här blev dom:
image17
image18

Hon får ta det hon gillar, sen behåller jag de andra :) För det var färger jag själv gillade med. Fast hittar jag en köpare kan jag alltid göra nya till mig själv.

Pastasås

image16

Jag älskar att hitta recept hos andra så jag tänkte tillföra lite ur mitt egna kök :)
Idag gjorde jag en pastasås som min kompis hittade på Arlas sida. Den är så god och så enkel. Eftersom jag är så kräsen så har jag gjort om den lite :)

Detta behöver du:
1 burk krossade tomater
1 burk creme fraich med tomat och basilika smak
1 liten burk majs
200 g feta ost

Så här gör du:
Blanda tomaten, majsen och creme fraichen och låt det koka i 2 min. Häll sedan i 200 g feta i bitar, bland ihop och servera med pasta :)
Jag har hittat en dinkelpasta från kungsörnen som jag bara älskar! Det är dom jag använder på bilden.
Hoppas ni gillar det lika mycket som jag. Det är enkelt gott och billigt. Och det räcker för tre-fyra potioner.

Danmark-07

Idag är man hemma, och jag känner mig helt sluuuut! Grym semester fick vi. Jättefint väder och alla hade kul. Det enda negativa var myggen. Fy fan för mygg! Vi var på Djursommerland ( www.djurssommerland.dk ) på Jylland i Danmark. Vi har varit där innan men då regande det hela veckan, så detta var verkligen en revanch.



Här har vi först en av deras större badattraktioner för barn. Den låter som bara den, massa plingade innan hinken öser ner allt vatten, jag hade älskat den om jag va barn :)
Sen har vi den fulaste apan du kan hitta i Djungelsafarin, hehe
Sist har vi en blek Anneli på väg till Danmark, kommer sen hem som en bränd Anneli :)

Vi fick stopp på bilen på väg hem... som tur i oturen så stod en bärgare bara någon meter ifrån och vi fick hjälp med att starta igen. Det var batteriet som strulade, så det var enkelt löst för tillfället. VI var oroliga att vi inte skulle få igång den igen, så vi åkte direkt till Fredrikshamn istället för att shoppa i Aalborg. Men vi hade tur och hade inge mer strul med bilen, utan kom hem helt oskadda. Nu skulle jag vilja gå o handla, men det regnar ute och jag känner bara för att lata mig här i soffan :)