God morgon/god natt :)

Hej och hå!

Kl. 05:52 och snart ska man äntligen sova. Jobbat, men det har varit jättelugnt på jobbet. Är ledig idag så jag va tvungen att starta datorn innan jag gick och la mig, kollade lite vad det fanns för pass på gymmet. Ska ta o dansa lite DansAerobics, som för den delen inte var så enkelt i förrgår :) Det var inte samma koreografi, så jag var helt förrvirrad haha. Men vi får se nu kanske vi får ännu en ny, får hoppas det är lite lätt och kul :) Ska ta o spinna någon dag med, så jag får min traäning denna vecka.

Nej fy vad trött jag är, stavar helt galet haha :) sova nu skriva med sen!

Adjö! *zzzzzz*


-------

Så där ja, nu har man sovit lite och mycket piggare än innan :) Solen skiner och man sitter inne haha, skrattretande! Jag hade tänkt att gå ut och gå spåret, men kände mig inte pigg när jag vakna. Och nån Dansaerobics kommer jag inte orka heller, för jag är inte så pigga att jag kommer fixa träna, men pigga för att orka vara vaken. Imorgon ska jag iallafall röra på mig, men vad jag ska göra har jag inte bestämt mig.

Idag ska jag bara vara hemma med barnen. Tänkte göra lite hamburgare med skruv pommes haha :) dom såg så roliga ut så jag var tvungen att köpa och pröva. Sen ska vi se på film till kvällen och bara vara. Ska nog lägga mig ganska tidigt idag, skulle lätt somna nu om jag la  mig.
Igår köpte jag tre olika KMS produkter på Rusta. Har ju använt KMS nu i något år och är jättenöjd med det och då tackar man inte nej till att få produkterna för 29:90 :) Har prövat en av dom idag och hittills ser det väldigt bra ut. Är ute efter att få volym, så jag köpte  HÅRSPRAY KMS TEXTURE BLAST. Hade i det och föna håret och vips :) Volym! Får se hur det håller bara :)

Nu ska jag snart väcka killen och sen gå o handla lite ost och sallad till hamgurgaren, och kanske köpa något gått till ikväll :)

Lördag och ledig :) wooohhooo!

Det känns grymt skönt att bara vara hemma och inte göra nånting idag :) En kompis fråga om jag ville gå spåret när jag vaknade, så självklart följde jag med,  jag ville ju ha motion och slippa åka till gymmet i stan kändes faktiskt helt okej :) Var ju vaken till 5 imorse och jobbade på det armbendet til min kompis kompis. Tycker det blev snyggt själv :) Fast jag ska nog ändra lite på den. Så här ser det ut just nu:
image12

Beställde en svart kedja idag, tror faktiskt det skulle vara snyggare än den här silver färgade. Sen göra ett halsband i svart med korallrosa och blåa/turkosa pärlor. Ska nog göra ett till mig själv med :) I like it! Älskar ju rosa och blått, det är så snyggt. Fick massa nya sötvattenspärlor igår, ser fram emot att hitta på något kul att göra med dom.

Imorgon blir det DansAerobics :) Jiihaa! Fan va kul det ska bli, ser riktigt fram emot det. Denna gång så vet jag ju lite av vad som kommer hända, så då kanske man hänger med ännu bättre i stegen :)

Lite av varje

God morgon!
Hua, vad jag känner mig sliten och trött nu. Detta blir min fjärde natt på jobbet i rad, har jobbar fyra ledig en o nu jobbat ytterligare fyra. Satt och fila av lite av mina naglar på vagnen i morse. Har bestämt mig för att ta bort dom och ha mina egna ett tag så jag kan göra mina smycken lite snabbare, idag hindrar naglarna farten och det är ganska irriterande :) Samtidigt som jag bara älskar mina naglar när dom är tillfixade, så det känns lite trist. Ska iväg och träna strax, fast jag känner mig så trött så jag vill egentligen bara slänga mig i sängen och fortsätta sova. 
 
Tänkte jag skulle slänga in några bildet på smycken jag gjort :)



Det är lite av varje. Den första är ett armband jag gjort till min kompis, sitter just nu och gör en med andra färger till hennes kompis :) Den tar sin lilla tid så man får sitta lite i taget. Köpte lite pärlor till den igår. Hittade massa fina, men får se om dom passar in :) Ser fram emot helgen då jag ska sätta mig med det.

----------------------------

Hehe, jag fick ledigt från jobbet idag. Vi var överbemannade så det var ju ganska gött :) Åkte och träna och nu sitter man hemma och softar. Har tagit bort mina akryl naglar hela kvällen. Vilket jobb! Vill aldrig mer göra det, men det kommer jag nog få göra :) Jag gillar ju att ha naglar då o då.

Häftig grej som jag såg idag när jag va på väg till affären, eller det kanske inte är så häftigt, men det dök upp en liten chihuahua från ingenstans utan någon ägare i närheten. Jag försökte hälsa på den så jag kunde kolla på halsbandet men den var lite skygg. Såg att det var på väg en herre med hund så jag vänta tills han dök upp och fråga om han kände igen hunden. Tydligen så är det en äldre dam som äger hunden och kan inte gå ut med den, så den rastar sig själv!! Ja så länge den kan ta sig hem och är på sin egen kant är det ju ingen fara, men man blev lite chockad över varför han gick där själv :)

E sugen på att gå o träna imorgon med, men finns inga roliga pass :( som tur kommer ett sommarschema med mer pass igång nästa vecka. Lite mer val möjligheter. Ska iallafall på DansAerobics på söndag. Var på det här  om dagen o det var ju såå himla kul! Ska bli sköj o få dansa lite igen :)


Kanske dags att göra lite på armbandet i köket nu när jag har fingrar som kan jobba :)


Frissan :)

Frissan är ju det bästa som finns, kostar ju bara så mycket. Fast idag gick det på mindre än jag väntat mig så jag är nöjd :) Jag blonderade ju mitt hår efter midsommar så där lite desperat och det blev ett trassel. Så nu idag kunde jag äntligen gå till frissan. Fick inte gå hos min favvofrisör, men denna tjej var lika trevlig hon :) Har varit hos henne någon gång innan vet jag, så jag kände mig trygg. Jag behövde få bort allt slitet och få till en "gråare" blondering än min gula :) Så hon la in en asktoning, och så här blev resultatet:

På den första ser man färgen bra och den andra ser man frisyren bättre. Jag får se hur det blir når man själv får fixa till håret :) Ska lägga mig och sova den tid jag hinner tills jag måste åka till jobbet.
Åh var inne och fynda lite på panduro på deras rea, eller fynda kanske man inte ska säga, men fick det billigare än vad det kostar där :) Helt okej grejjer till smyckerna jag ska göra. För jag har väl sagt att jag fått en beställning på ett armband och ett halsband :) Askul! SÅ nu ska det fixas i flera dagar, bara jag får lite tid över snart :S

Hundvakt :)

Idag skulle jag se efter en kompis hund för första gången. Jag vakna kl.11 och åkte och hämtade honom. Det var, eller fortfarande är, en regnig dag i Juli. Vi tog vagnen hem till mig och jag fick fort lära mig att han inte gillar regn, förstår honom för det gör  inte jag heller. Vi tog oss iallafall hem till slut. Han verkade vara lite förtvivlad i början men så fort jag lugnat ner  honom så gick det bättre. Vi har massa olika läten här hemma, typ frysen, grannarna, fåglarna ja allt och vid varje ljud sprang han till ytterdörren  och vänta. Ja, det är ju inte lätt med allt nytt. Sen vaknade killen som skulle till jobbet :) Åh så glad vovven blev! Han fick en leksak, en knallrosa nalle och han va helt överlycklig. Fast så fort killen for till jobbet så blev vovven lite ledsen. Jag tror han gillade honom väldigt mycket :) Jag tog och lagade lite mat och jag fick en envis liten hund i köket som vägrade ge upp och gnälla innan han fick en köttbulle. Sen la vi oss och sov lite. Nu är hans mamma på väg och ska hämta honom, tror han kommer bli superglad :)

Gäsp!

Japp, trött som f*n. Jobbat bara två nätter på jobbet och ändå är jag svintrött. Har haft lite ont i bihålerna så jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk :(  Var o hälsa på en tjejkompis igår, ska ta vara hundvakt åt hennes lilla söta chihuahua på måndag :) Den e ju så supergo! Ser verkligen fram emot att ha den här.

Gjorde ett par nya örhängen igår morse. Visste inte vad jag var sugen på att ha och dessa blev väldigt enkla och söta :)


Ska iväg och träna snart med en kompis. Var evigheter sen jag träna i gymmet så jag hoppas jag kommer ihåg inställningarna på vissa maskiner :) Ska ta och försöka få en tid så jag kan gå genom alla maskiner som jag behöver igen, det är ju ganska bra så man inte tränar fel och får mer ont. Sen blir det att jobba. Hoppas jag får sitta brevid någon som kan hålla mig vaken :) Typ hon jag ska träna med, hon tjötar iallafall så man inte somnar ;)

Dags att packa sin väska och äta frukost!

Ciao!!

Jag och mina smycken :)

Jag och mina smycken :)

Jag bestämde mig för att starta en ny blogg här för att här kunde man lägga upp flera bilder per dag, vilket jag tycker är kul :) Speciellt när jag satt mig en kväll och gjort ett gäng med smycken så vill jag gärna visa dom för mina vänner (som jag hoppas läser min blogg :) ).

Ja för er som inte känner mig, är jag en ganska vanlig människa med kille + barn på köpet (som jag gillar otroligt mycket!) och ett jobb, som blivit helt förälskad i att göra egna smycken. Jag har börjat gjort till mina vänner med och kanske kan man en dag börja sälja till deras vänner med :)
Detta är  inte det enda jag är intresserad av, jag gillar ju även att fixa mina naglar så dom är fina, och ändra frisyr typ jämt om jag kunde :) Shoppa är väldigt, kul när man har råd med det. Nätshopping har ju blivit väldigt kul och alldeles för enkelt :) Bara trycka lite och betala och vips så kommer de på posten. Tradera är ju också något som är farligt kul! Både att köpa och sälja. Nu har jag inte sålt på ett tag, men det blir en rensning hemma då och då. Något som går i perioder är träningen, jag hoppas att jag kan hålla mig till det nu. Har ju kommit på att jag gillar spinning, så jag kan gå på det massor :) Men jag behöver verkligen lite kondis  och fettförbränning, så det är ju inte direkt tråkigt att jag kommit på att jag gillar det :)  Puh, ja jag får nog ta och skriva mer snart igen, men för just nu känns det okej. Ska ta och utforska sidan lite.
Hej så länge!