Casino at night

Strax ska jag iväg till jobbet igen, hoppas på lite mer liv än igår. I och för sig så har jag att göra oavsett om det är många gäster eller inte, men alltid kul när det är fullrulle :)

Idag fick jag en fotölj av en jobbarkompis :) Vi körde den till mitt föråd, det ska bli så gött att flytta! Jag ser så fram emot att se hur det kommer se ut. Bilden i mitt ser iallafall grym ut, för bara hoppas att det kommer se ut så :P

Jag valde att skriva in min blogg på facebook igen då det känns som att ingen läser min blogg. Egentligen skriver jag ju bara för att skriva, inte för att ha en massa läsare. Fast samtidigt är det ganska kul att se att folk läser :)
Jag kom iallafall på att jag har ju kusiner och vänner om inte kan eller inte är så bra på svenska... undra om man ska försöka sig på att skriva allt på engelska? Dock blir det inte samma sak om jag skulle ändra språk.. nu behöver man inte tänka så mycket, bara skriva. Får nog fundera ett tag till, hade varit kul om kusinerna skulle kunna läsa med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback