Jag kommer aldrig bli en riktigt bra säljare

Hehe, för ja va var det nu... snart 9 månader sen kanske så började hålla på med scrapbooking :) Askul! men hallå vart e tiden då? När ska jag hinna bli så där grym som alla andra är, mina mästerverka liknar mer va små barn också kan göra :) nja, nästan iallafall. Så nu har jag  bestämt mig för att sälja allt, vilket verkar gå ganska bra... Eftersom jag nästan skänker bort sakerna... men annars skulle dom ju bara ligga i garderoben och inte göra ett skit! Verkar som jag fått ihop en ca 1400.- nu på två dagar, men med tanke på att jag nog spenderat säkert 4 gånger mer på allt så är det inte bra. Men jag är supernöjd, för jag har snart plats med mer saker i garderoben! Sen har jag faktiskt sparat liiiite grejjer.

Idag va jag o grilla lite hos min kompis, måste säga att hon skaffat sig en riktigt supergrill. En JÄTTEstor smörgåsvärmare ser det ut som och den funkar kalasbra. Lätt att jag ska ha en sån när jag har råd.

Jag har hittat mig en bra låt  som jag tänkte dela med mig till er:


LOOPTROOP ROCKERS :)
När man bodde i v-ås gillade jag inte dom alls, men nu på sista tiden gillar jag dom mer o mer. Denna låt e grym, det kommer bli min sommardänga i iPoden.

Mina saker är mitt - dina saker är ditt...

Idag vaknade jag och tänkte att jag skulle softa o ta gör lite saker som behövdes.. typ städa, diska, tvätta ja och så gå ner till källaren o lämna lite grejjer. Jag går ner i källaren efter att satt igång en tvättmaskin, tar med min säck med vinterkläder. När jag ska sätta nykeln i låset så ser jag att det bara är halva låset kvar!!  Men va faaan! Det roliga är att det verkar som de inte tagit så mycket grejjer. Jag saknar just nu bara en bag med pärmar(?!) vad nu dom ska med dom till...  Så ja jag blev rätt chock o arg och ja allt man kan när man ser att nån brytit sig in i något som är mitt... Jag åkte o köpte ett stooort lås nu som ska hålla ett tag. Men egentligen har vi ju inget av värde där inne.. bara massa skolböcker o fotografier, ja mest minnen.

Just nu har jag en period av 9 dagar som jag är ledig :) känns så gôtt! Men en av dom dagarna blev då förstörd.. fast kvällen var okej. Nu är det mitt i natta och servern jag spelade på stängdes ner för service, så jag tänkte lägga mig o läsa lite o sen sova.


Shoppingspree!

Idag har jag inhandlat en ny parfym :) En som jag kollat och luktat på länge nu, Flowerbomb från Viktor & Rolf. Jag bara älskar den!
image69
Jag gillar starka dofter som känns. Jag har även Amore från Kenzo som jag gillar, bara att man använt den liiite för mycket ett tag.

Sen fick jag köpt två nya läppglans från Lancôme :) En med banansmak och en med Toffésmak! jag skulle kunna äta upp bägge, dom e helt underbara!
image70


Igår hade jag fått ett meddelande på Facebook, från en av mina kusiner jag inte sett på måååånga mååånga år. Tror jag va runt 14-15 år sist jag träffade henne. Så himla kul :) Men samtidigt pinsamt eftersom jag inte kan skriva på finska utan får köra engelska istället haha. Men tyker det är helt underbart att få kontakt med någon bara så där :)

WoW

Ja ni alla som brukar kika in, ni märker att jag inte skrivit på ett tag kanske :) Jag har hamnat i ett spelträst som min pojkvän så fint kallar det. Jo jag köpte mig World of Warcraft och det är ju så kul! Jag vill ju bara komma längre o längre så jag kan inte slita mig. Så nästan varje minut jag är hemma sitter jag o spelar. Men nu är jag med i en stegtävling på jobbet, så nu kan jag inte lata mig varjedag utan har som mål att gå minst 8000 steg varje dag. Idag blir det svårt, men jag får bara gå lite extra efter kl.6 när jag slutat jobbet.

Hihi, vet ni vad!! Jag brukar gå in på min kompis sambos(rumskompis) (http://sugarmonkey.blogg.se/) sida och läsa, hon verkar vara en asrolig och trevlig tös. Hon hade en tävling där man skulle skriva en hårfråga och man kunde vinna solskydd för håret. Och vet ni vad, jag vann! Snacka om kul :) Nu är min dag räddad!  Passar ju perfekt eftersom jag ska ta hand om mitt hår tills jag får permanenta det, eller jag ska ju ta hand om det sen med :)

Imorgon ska vi förhoppningvis få grilla första gången för iår, grejt! Har helt glömt bort att det är fredag imorgon! så jag vet ej när jag ska hinna fixa min kyckling... får helt enkelt gå upp tidigt imorgon.