Håll tummarna hårt!

Jag åkte till England tidigare än planerat denna gång. Jag skulle egentligen åkt idag, men i slutet av förra veckan fick vi reda på att han skulle operare sitt knä idag. Efter att ha tänkt på hur jag ska ta mig hem till honom på egenhand så fick jag lite små panik. Åka genom London på där jag skulle ta mig från en tåg station till en annan sent på kvällen. Sen hitta från stationen och hem till honom... nej jag ville inte riskera att hamna fel mitt i natten.

Idag var vi och lämnade av honom. Ska strax åka och se hur operationen gått, hoppas på det bästa!

Igår när jag kollade min mail fick jag se att jag fått ett lägenhetserbjudande från boplats!!! Wohoo! den ligger väl inte på det bästa stället, men jag vill verkligen ha min egen lägenhet. Den var ganska stor och inte alls så dyr. 68kvm och 4200kr/mån :) Jag hinner dock inte gå och kolla på den sjäv eftersom jag inte åker hem förrän nästa vecka. Då har man tur att man har vänner som tänker längre än en själv :P Min sambo fick nämligen idén om att hon ska åka och kolla och ta bilder på den och skicka till mig! Jag kan nog inte säga det tillräckligt ofta, men hon är en sån underbar vän! Tack sambon :) Familjen :)
Om den är ok, ska jag tacka ja, och då hoppas jag verkligen att jag får den! Blir ledsen om jag inte får den och den är bra. Men jag kommer nog gråta av glädje om jag får den med :P

Dags att göra sig iordning, snart kommer hans mamma och plockar upp mig...

Surprise surprise!

Idag knatade jag till jobber överlycklig för att få duscha! Att leva 5 veckor utan dusch är fan inte mänskligt.. visst jag har haft tur att jag varit i england lite titt som tätt, men tänk på min sambo som fått leva utan dusch i alla dessa dagar! Nu snart, borde renoveringen vara klar.. det ser ut som ett badrum nu mer än det gjorde när de börja riva. Det var inte vackert kan jag säga!

Jaja iallafall jag knatade till jobbet, gör iordning mig, läser min mail och äter frukost. Sa något till en kollega som lät helt fel... så när jag går ner till kontoret pratar jag med henne och ber om ursäkt för mitt  beteende. Helt plötsligt så kommer vi fram till att jag nog inte borde jobba idag... Jaha tänkte jag, men min kalender säger ju att jag ska jobba... jag kollar in vårt schema och gissa vad!!

Jag är LEDIG! Wooot! wiiie!

Jag skyndar mig hem, nu är jag hemma :P Ska ta och gå ner i källaren och se om jag kan hitta en tvättid till senare, väntar på min sambos hyresvärd så han kan fixa badrummet och ska nog kolla med min sambo när hon vaknar om vi kan åka och äta nån god mat idag. Använda sig av enjoyguiden kanske :)

P.S... jag tror jag är lite kär!

Sjuk...

Så typiskt att man blev sjuk när man är bortrest. Jag har varit dålig hela helgen och imorgon ska jag hem, självklart mår jag lite bättre idag.. jag får väl se det positiva i allt :) Jag får en heeeel kväll då jag kan andas och inte behöver snyta mig varje minut, en hel kväll med han utan att känna mig som en monster :)

England

Nu är jag tillbaka till England :) Har fortfarande inte sett så mycket av det, men jag gillar verkligen hans mysiga lägenhet. Lite kallt är det, men jag har inget emot att sitta här hela dagarna.

Kan man våga bli kär igen? I och för sig är det lite svårt att styra över sina känslor, jag har ju inte känt så här på flera år. Fast lite rädd är man. Egentligen inte för att bli sårad... eller är det det jag ÄR rädd för? E nämnde det härom dagen, men då var jag så säker på att det inte var det. Fast jag kan inte sätta fingret på vad jag är rädd för? Kanska ska man bara skita i att oroa sig och bara tuta o köra så får man se vad som händer. Lika bra, då kan man inte ångra sig efteråt :)

Det känns som jag bestämt mig för att flytta hit nu. Om kanske ett halvår, spara pengar och betala alla avbetalningar, försöka bli av med mitt lån på CSN. Skulle vara grymt att göra något kul nu :) I need it!

PMS

Gaaah! Finns det nå värre? Jag har alltid sagt att jag inte lider av PMS, men nog fan gör jag det. Blir så jävla känslig. Idag skulle jag nog kunna börja gråta av vad som helst, men det är nog kombinationen PMS plus för lite sömn. Jag brukar älska att sova, men nuförtiden känns det som att jag inte vill sova. Jag vill bara vara vaken och prata med en viss människa :)

Just nu känner jag mig så förvirrad, vad ska jag välja att göra med mitt liv? Jag känner att jag vill göra så mycket! Jag vill att det ska hända något! Jag är jättesugen på att flytta till London för att lära mig bättre engelska och få se något nytt. Sen att det finns en söt kille där i närheten gör ju det inte mindre intressant :) Samtidigt så känns det inte så bra att bara säga upp sitt jobb som man gillar, speciellt inte när man inte kan få tillbaka det om man skulle flytta tillbaka. Hade jag kunnat så skulle jag bara åkt för ett år för att sen komma tillbaka.

Jag vill ha min eviga sömn i en Rosa säng :P



Jag veeet, jag hatar när folk pratar om döden, men jag kan inte låta bli när jag ser denna :) Om jag skulle gå bort, snälla låt mig vila i en knallrosa likkista!!

Samma visa..

..varje gång :)

Varför är jag så dålig på att blogga? Jag gillar ju att läsa andras bloggar så jag borde egentligen skriva lite i min eftersom jag vet att ett fåtal vänner faktiskt läser det jag skriver :P Fast på något sätt känns det som att man inte vill skriva om hela sitt liv här, men ändå pratar man om sitt liv så himla öppet både i verkligheten och på facebook. Så va faaan!

Detta har hänt: Jag har börjat skolan, jag har lämnat ett långt förhållande bakom mig och flyttat hem till en vän, flygit för andra gången i mitt liv och insett att jag inte dör av det..

Detta händer: Söker lägenhet som en galning, första hand andra hand... vem bryr sig ge mig ett hem!  :) Jag ska nästa vecka sätta mig i ett flyplan igen och njuta av färden!

Så här känner jag: KÄRLEK!!! Livet är ju helt jävla underbart om man tillåter det leva :) Jag ska aldrig mer vara rädd för att göra nånting som jag vill göra. Chansa, leka, leva! Jag lever ju bara en gång så varför inte?


<3