Fika och äta

Idag var jag in till frisören igen. Det var en blåton i luggen som inte ville försvinna så hon fixade det med ett nafs, hon är bara bäst :)  Ska strax in till stan igen och äta med min kompis på Toscana. Ingen av oss har varit där så det blir spännande :) Har ju en kupong i enjoyguiden som vi tänkte använda.

Jag sa att jag skulle säga vad jag tyckte om alla ställen jag har varit på, och i förrgår var jag och en vän på Café1806 som ligger på Västra Hamngatan 9. Vi åt oss en varsin varm macka, minns inte om det var ciabatta eller något annat bröd :) Jag hade med Mozarella, tomat och pesto. Jag tyckte mackan var jättegod, men vi bägge hade nog tyckt att det hade varit roligare med lite mer sallad än ett salladsblad och två tre gurkbitar. Stället var litet och mysigt, men väldigt varmt. Jag kommer nog inte gå dit igen, det fanns inget jag riktigt fäste mig vid. Jag såg att de hade sallad och pastabuffé som inte såg helt fel ut :) Men jag tror inte det kommer locka mig. Det finns alldeles för många goda pastaställen i stan. Stället får 2 av 5.

Eftersom jag fick vakna så tidigt idag så är jag lite orolig att jag kommer  vara riktigt trött på jobbet ikväll. Var på väg att få sluta vid 22 igår på jobbet men så krångla en maskin och jag kände att det inte var läga att lämna mina kollegor så jag stanna kvar och kunde sen inte gå förrän vid 00. Kändes jättedumt att lämna dom, men jag tror det klarade sig. Det var ändå bara en timme och en kvart tidigare. En timme gör ganska mycket för ens sömn, men det känns som jag inte sovit alls :(  Jaja, jag får sova imorgon. Ska packa ihop lite grejjor min kompis ska få med sig hem. Tjingeling!

Ny friss :)

Japp idag va jag till min frisör Linda, jo jag har verkligen bestämt mig för att gilla denna tös och därför kallar jag henna min :) Hon lyckas varje gång göra mig nöjd, ge mig det jag vill ha för den gången jag är där. Hon är toppen! Här är en bild på resultatet:

Jag kommer säkert lägga upp flera bilder, just nu har jaga ingen bättre bild.

Vi hade tjejkväll här i Lördags, det var jättetrevligt! Vi satt hemma och tjöta och åt gott. Jag fick ju osten nästan för mig själv :) Älskar ju ostar, så länge dom inte är för starka. Vi gick ut en sväng och jag blev kalas. Känns som jag aldrig mer ska gå ut haha. Men jag hade skitkul! bara det att jag mår sååååå dåligt dagen efter, denna gång kändes det som jag var dålig två dagar(?!) hur lyckas man? därför känner jag inte alls för att dricka igen. Iallafall inte så mycket.

Sitter och väntar på sockerkakan som ligger i ugnen. Jag var så godissugen, och Ugly Betty och Desperate Housewifes kommer om en kvart så det blir perfekt kvällsfika :) Har inte gjort sockerkaka på år, så jag hoppas det blir bra.

Nice :)

Tjena moss!

Vakna alldeles för tidigt idag, tänkte lägga mig och lyssna på audiobook som Emma gett mig :) Men så skulle jag ha ner den på min iPod och jag börjar kolla på nätet.. som vanligt. Jag hade sett en notis i Metro som jag var tvungen att kolla upp. Gillar ju Daft Punk och två tjejer hade gjort en video där dom skrivit orden som finns i låten och så dansar dom så att man ser just de ord som sjungs(?!). Haha, hängde du med? Om du vill se istället så kolla in http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=21958544 I like it :) men jag tycker ju inte som alla andra.

En torsdag mitt i veckan :)

Hejsan! Hua, det är en trist torsdag idag... Jag funderar på att gå och träna en sväng, samtidigt som jag bara vill sova. Jag är hur trött som helst helatiden! När jag var ledig kändes det inte som  jag gjorde något annan än sov. Jag älskar mitt jobb, men nu är det ganska lite folk på jobbet och då blir det ganska trist och bara sitta där och tiden går sakta. Jag hoppas det kommer mer folk runt julen som förra året :) Vi har ju iallafall en stor pokerturnering som brukar dra folk :)
Jag har köpt mig enjoy guiden, ett rabatthäfte för restauranger och fik, även hotell och lite saker man kan göra, Sen fick men en shoppingguide också. Så nu ska det prövass på massa nya restauranger. känns nästan som man ska beta av dom från början av pärmen till slut istället för att leta efter något man är sugen på. Finns ju så mycket gott! Får ta och skriva om varja ställe här sen :)
Jag köpte nya stövlar igår på Bianco :) Skitsnygga! Men jag har inte bestämt mig om jag ska behålla dom. Jag är ju så kass på detta med klackar, men jag ska gå i klackskor nu på jobbet så jag vänjer mig haha, så jag ska kunna snart.

Det är ju ingen högklack och den är bekväm, men jag är rädd att den hamnar i garderoben oanvänd den med :( Eftersom den andra stöveln jag har är i mocka, så är det inet så konstigt att den hamnar där, för jag vill ju inte förstöra den och vågar inte använda den när det regnar! Så jag funderar på att försöka sälja den på tradera. Jag köpte den för 900kr om jag minns rätt, kanske skulle man kunna få 400-500kr för den...eller kanske inget alls :)

Jag har handlat mig en ansiktskräm från Decleor som jag hoppas på är bra.. men hittills är jag inte så imponerad. De flesta hudkrämer jag har gör att det börjar klia i ansiktet och detta vr inte så mycket bättre. Jag ska fråga om prov på en kräm för fet hy och prova om det är det jag behöver istället. För jag blir ju så torr och irriterad i hyn :( kanske kan jag använda dom varannat om och få ett bra resultat?! Ja man vet ju aldrig, vill ju inte slänga 500.- i sjön på en kräm!
Nu är det ju slut shoppat för min del, får bara handla julklappar, fast det är lika kul det :) Hade iof tänkt hitta ett par ganska billiga stuprörsjeans som jag kan ha till skorna haha, fast jag komme rnog se ut som en uppstoppad nånting. Men det är ju därför jag ska iväg och träna idag :)

Why?

Varför glömmer jag av att blogga för? Det händer ju massor just nu! Kanske därför man inte hinner skriva här.

Som jag skrev sist så var vi och såg Hairspray, jättebra musikal! Love it! Måste skaffa den så jag kan se den flera gånger. :)
Sen var vi på mässan förra helgen. Jag ville ha allt, som vanligt, men handlade inte så jättemycket som tur var. Jag hade ju lite spärrar eftersom jag inte är så rik just nu :) Sen åkte jag och min kompis på en pysselträff med massa andra tjejer. Det var jättemysigt! De flesta där hade ju träffast innan så det kändes lita konstigt att vara helt okänd, men måste säga att det var väldigt trevliga och vi fick ett fint mottagande. Vi fick tips och hjälp av de som satt i närheten :) Lätt att man skulle gå på sånt igen, det är kul att träffa folk. Plus att få lära sig mer om just hur och vad man kan göra.
Sen i veckan så vann jag en tävlig på jobbet! Skitkul tycker jag, jag vinner ju annars aldrig sånt. Man skulle maila in en typ slogan om varför man skulle vinna en resa till valfritt Casino, med middag och övernattning. Så nu ska jag och Lotta till Stockholm :) Tror det får bli i Januari eftersom vi inte hade några gemensamma lediga dagar och att det känns som det är tillräckligt mycket just nu när det blir jul och allt.

Jag får visa upp lite av det som gjorts på sista tiden med :)


<-- Julkort till min syster och systerdotter
<---- Födelsedagskort till min mamma
<---- Julkort till min mammasmoster


Bio :)

Idag ska jag iväg på bio med två kompisar. Vi ska se Hairspray och äta sushi. Yummi! Jag är redan superhungrig så jag ser fram emot våran träff. Jag skulle lätt kunna äta sushi varje dag, det är så gott och man verkar aldrig tröttna på det. Fast jag hade ju inte blivit ledsen ifall dom skulle sänka priset på det lite grann. Ibland så räcker fem bitar ganska bra, men oftast så kan jag smälla i mig 10-15 bitar och det kan kosta lite mycket tycker jag :)
Jag älskar att äta ute, man får äta massor av mat man aldrig annars gjort hemma. Vi fick ett erbjudande från jobbat ett köpa Enjoyguiden och jag var tvungen att passa på :) Nu alla vänner ska jag tvinga er att äta ute med mig var och varannan dag, känner du dig manad så hör av dig så äter vi två för en :) Jag får väl skriva här vad som varit bra och dåligt på alla ställen med.

I helgen så ska jag och en kompis på scrapbook-mässa och sen på en pysselträff :) Kommer bli riktigt kul! Jag hade önskat att jag var lite rikare och kunde shoppa loss igen :) men jag får kolla och lära mig om saker och ting denna gång. Finns det något roligt erbjudande som inte är allt för dyrt får jag slå på.

Nej dags att dra sig in mot stan :)