London

Igår var det andra gången jag var i London, men äntligen fick jag se lite av stan :) första gången bytte jag bara tåg för att ta mig till flygplatsen. Denna gång träffade jag upp en tjej jag jobbade med på Cherry förr. Har nog inte träffat henne på ca.4-5 år! Hon var sig lik, vilket är positivt :) Hon bor här just nu, så nu har jag någon jag kan träffa och hitta på saker med när killen är på jobbet, wiie!

Jag tog några bilder, men har ingen sladd här så jag lägger upp de när jag kommer hem :) Hittade Trafalgar square och när jag kollade mellan husen såg jag Big Ben :) Jag köpte mig en karta, så när jag är riktigt uttråkad kan jag gå på äventyr i London för mig själv. Kommer älska det <3




Ops, helt plötsligt hittade jag Big Ben borta vid horisonten!


Vackert!

4 dagar kvar!

3 nätter till, sen får jag äntligen se han igen! Tre veckor är jävligt lång tid. I november kommer jag hinna vara hos honom tre gånger, vilket känns underbart! Sen flyttar jag till mitt nya hem <3

Jag kollar möbler lite då och då, jag ser så fram emot att åka till IKEA och handla min säng och soffa :) Det är de två grejjer jag MÅSTE ha. Sen klarar jag mig ett tag, men jag komer ju behöva så mycket annat med... mattor, speglar, prydnader.. ja de mesta, eftersom jag lämnade näst intill allt hos mitt ex.

En stol! det är nog det viktigast av allt! Hur ska jag annars kunna spela?! eller surfa på min dator  :)

Tapeter

Igår var jag ock skrev på mitt kontrakt :) och så fick jag även välja tapeter! Men va svårt det var... fanns inget som jag ville ha. Som tur var så läste jag på kontraktet att man får måla och tapetsera om ifall man gör det på rätt sätt :) Så kanske kan man göra om det ifall man bor kvar en längre tid, har jag tur så får jag över min kille till sverige :P Fast jag vill ju till England och se hur det är där, se mer än bara Sverige och lära mig bra engelska. Så oavsett vad som händer så kommer det blir bra. Iallafall, det blev vitt i alla rum förutom sovrummet som blir rött :)

Nu längtar jag tills jag får flytta in! Jag vill flytta in NU! Längtar som tusan till att jag ska få göra iordning det.

Fast just nu ser jag fram emot att hälsa på min pojke på tisdag, hoppas tiden går fort i helgen :)

Det känns...

..så overkligt. Att jag har ett hem i December igen :) Det kommer vara ganska tomt, men det är ett hem :P
En tvåa på 62kvm, och det enda jag äger är ett skrivbord, två byråer, en svart billy bokhylla och en madrass. E som jag bor med idag vill bli av med sin soffa, so den kanske jag får med mig :) Vilket är jättegulligt :) först tänkte jag att jag inte ville ha den för det blir ju jobbit när man köper en soffa själv sen. Efter att försökt hitta en billig soffa så kände jag att jag inte kommer ha råd med en soffa på ett tag :) jag ska ju spara pengar så jag kan flytta till england så jag kan ju inte köpa massa möbler. Bara det nödvändigaste och det billigaste.

Har ni några bra tips? Var kan man hitta sjyssta billiga saker?