10 dagar kvar!

Jag har bara prövar Final Fantasy någon gång för längelängesen, ja minst 10 år sen :) Jag tyckte det var skit och har aldrig tänkt tanken att pröva det igen, men efter att ha sett lite screenshots på den kommande så blev jag lite sugen.

                             

Grafiken har ju ändrats en heldel sen sist jag pröva spelet :) Nu ser det riktigt snyggt ut! Så Den 9 Mars hade jag gärna stått och köat efter denna, men eftersom jag jobbar så får jag köpa den dagen efter alla andra.

Slut med onyttigheterna!



Det är ett perfekt tillfälle att sluta upp med godis och ostbågar nu! Baj baj sötsug :)


So you think you can dance - Russell and Kathryn

Jag ÄLSKAR hiphop rutinerna i So you think you can dance!



Denna är bara helt underbar :)

Sjuk..

Känns som det var längesen jag var sjuk, men när jag tänker efter så var det inte så längesen. Jag var hemma en dag från jobbet för bara två månader sen. Jag hatar verkligen att sjukskriva mig, men det är värre att försöka göra ett jobb när man är sjuk. Att inte kunna konsentrera sig eller kunna vara 100% är ingen höjdare.
Igår skulle jag på bio med två kompisar, jag tog mig till biografen och sen började jag må riktigt dåligt. Svettas och frysa vart annat om, och skaka. Jag tvinga i mig mat, en ipren och apelsinjuice... fast jag blev inge bättre, så jag åkte hem. Sen dess har jag mest sovit. Tror jag var vaken 2-3 timmar igår kväll, men annars har jag bara sovit. Måste försöka ta mig till affären och köpa apelsiner, juice och sodavatten, kanske kan jag då få lite energi iallafall.


BlogLovin'

Följ min blogg med bloglovin

Dags att bli medlem där tycker jag :) Jag försöker pressa mig själv för att börja uppdatera oftare.. men det händer ju en heldel saker i llivet man inte vill skriva här.. och då finns det ibland inget att skriva, men jag SKA bli bättre.


Kom igen SJ

Va less jag blir på deras hemsida! Vissa saker är uppdaterade för två timmar sen, andra runt kl.14 igår!! Hur ska jag veta ifall mitt tåg går eller inte? Är det svårt att ha någon som sitter och uppdaterar varje halvtimme iallafall?
Jag vill kunna boka bussbiljett om det är så att mitt tåg blir inställt. Att ringa dom går väldigt segt med... jaja, jag får ta och diska och packa, och sen sitta här på nålar...

Hem ljuva hem

Jag läser på facebook att folk blivit insnöade. Får läsa att hälften av alla spårvagnar i Göteborg är i trafik, med 25 minuter mellan avgångarna. Tågtrafiken fungerar inte som den ska, och de som är oroliga att resa i helgen kan få tillbaka pengarna på sin biljett.

Jag ska hem på tisdag. Undra om jag kommer hem på då? Jag har sett fram emot mina två ledig dagar hemma då jag bara ska slappa i soffan. Titta på film, spela, äta mat och surfa. Jag ska ju på bio på torsdag! Och har en inplanerad filmkväll på tisdagkväll.

Igår var vi ute på krogen i Västerås. Jenny fixade mitt hår och jag fick pudelhår a la 80-tal. Jag gillar det faktiskt :) Insåg att jag är väldigt blek under vintern.. får nog ta  och börja sola lite snart. Har sett att det finns några solarium i närheten av mig, kan vara värt att testa.





Det är faktiskt riktigt snyggt ute idag. Helt vitt och sol, snö som blåser ner från taket.. myyyys! Vi ligger lite bakis hemma, inte lika mysigt. Jag är glad att krogen bara hade öppet till klockan 2 här. Jag fick i mig mycket mindre alkohol än vad jag brukar och jag mår inte så dåligt som jag alltid lyckas med :) Jag har bara lite ont i huvudet, i vanligafall är jag ju nästan full hela dagen efter med. Undra om jag ska gå ut och fotografera lite. Jag får nog inte upp Jenny, men jag ska försöka :)


Sova is the shit!

Fan va skönt det är att få sova ut! Sov i min frus soffa i natt :) Det är så grymt att få träffa Jenny igen, alltid när vi ses så känns det som det var igår vi träffade varandra sist. Så okomplicerat och så enkelt. Idag ska vi kolla på lägenhet, tvätta och gå ut en sväng. Vi pratade om att träna med, men det kanske får bli imorgon beroende på vad klockan blir.
Halv ligger i soffan just nu och min mage är bauta stor! Så irriterande när den är det. Kan vara av olika orsaker. Troligtvis är det för att jag ska ha min röda vecka nu. Det kan även vara för att jag bara var tvungen att köpa en kebab när jag är här, kebaben här är ju tusen gånger bättre än i Göteborg, den kan innehållt gluten.. men jag fick aldrig ont i magen igår så jag har svårt att tro att den hade gluten. Gott som fan var det iallafall :) Är ni i Västerås så måste ni ju bara åka till Sippan och köpa kebabsallad där, det är kärlek!

Tåg..sol och snö!

Sitter på tåget mot Västerås nu :) solen skiner och det är centimetevis med snö ute som yr när vi åker genom Sverige. Min mammas karl kommer och hämtar upp mig på tågstationen, ska hälsa på dom idag. Vet egentligen inte hur jag ska orka det. Jag är trött eftersom jag inte sover ordentligt, håller mig uppe på nätterna även om jag vet att jag borde sova. Nu har jag även ett åksjukeplåster bakom örat som gör mig helt groggy :P Dricker redbull och äter choklad så jag ska bli lite piggare. Hjälper det? Nej inte alls.. resluterar bara med att jag blir kissnödig. Jag ska nog passa på att måla ett lager nagellack när jag är hos mamma, nackdelen med svart nagellack är att det syns så tydligt om det skavts av lite. Jag gillar inte det svarta lacker från depend, det ser mörkblått ut när man tittar nära. Några förslag på bättre märke när det gäller svart?


Jag är partysugen! Undra om jag kan få ut Jenny ikväll? problemet är att jag har bara 900kr att spendera i Västerås :P men men... sugen kan man väl vara? Kanske kan jag till och med vara lite galen om jag inte vilar något till ikväll :P är ju trött och fnittrig...

Chai

Chai Latte är det godaste som går att köpa på Espressohouse! Det är bättre än varm choklad, fast iof jag ÄLSKADE deras vita choklad dom hade innan.. undra vad som hände med den? Men iallafall, nu pratar vi Chai :) Jag såg min systerdotters kompis köpa hem en burk med Chai Latte när de skulle åka hem innan julen, så jag var ju tvungen att köpa hem en och testa om man kan lyckas bra hemma med :)



Koka upp vatten, och koka upp mjölk. Jag använder stora glad och tar 4 msk Chai Tea, häller i vattnet och rör om. Vispa mjölken  så den blir lite skummig och häll i den, klart! och lika gott som att dricka den ute :)



Eftersom jag är lite såld på allt som har med chai så var jag tvungen att testa denna med:



Påminner ingenting om chai, så jag blev besviken. Röda äpplen är goda, men detta var bara en syntetisk smak. Så inget för mig.. :(

LoveFilm

Jag gillar detta koncept..

Buzzador (klicka i länken för att bli medlem) erbjöd mig en månad gratis och självklart haka jag på för att testa. Nu har jag ju en spelare som klarar dvdfilmer så jag kan äntligen se på film :) Två filmer åt gången, fyra filmer på en månad. Helt okej, med tanke på att jag inte har någon videobutik i närheten.



Vill du också pröva en månad gratis? Maila mig på [email protected] så skickar jag en länk till dig. 

Annars kostar det 99.-/månaden så får du 4 st filmer att se på under en månad, två åt gången. Det man behöver göra är att på deras hemsida klicka i alla filmer man kan tänka sig att se, man kan även välja om det ska prioriteras eller inte, sedan skickar de något av det du vill se. Jättesmidigt, och det blir lite som en överraskning vad det är som kommer hem :)
Jag har nu sett mina två filmer som jag fick förra veckan, imorgon ska jag lägga dom på brevlådan... så nästa vecka lär jag ha två nya att titta på :) Perfekt, eftersom jag kommer hem från v-ås och ska ha två slapparkvällar hemma...

Vampire diaries



IDAG på kanal 6 kl.20.00

Hur ska jag hinna med allt jag vill göra? ok, dags att åka till stan då kanske..

Familjen

Nu var det iof ett tag sen vi var där och åt, men har tänkt lägga ut ett inlägg varje gång jag sett bilderna därifrån. Så nu är det dags!

Familjen är en restaurang på Arkivgatan i Göteborg, de har inte någon större meny men det skiftar ofta. Detta var på menyn när vi var där



Jag åt denna:


Eftersom jag inte tål gluten så fick jag den utan krutonger och bara getost, nom nom! Jag diggar servicen hos dom, eftersom de kom ut med glutenfritt bröd efter att jag nämnt att jag är allergisk :) Kan ju nämna att det inte är SÅ många ställen som gjort det innan. Jag kan bara minnas ett.. och de har samma ägare. Detta gör jättemycket för att man ska vilja gå till en restaurang igen. Trevlig och kunnig personal, god mat, många olika viner, snyggt inrett.. Jag gillar stället! Det enda som var lite jobbigt, var att det blev väldigt hög ljudnivå så snart det kom in lite folk, men det kommer inte hindra mig från att besöka dom igen.


Adrenalin!

Wohooo! Sitter och spelar CoD (call of duty :P), det finns massa olika typer av spel i detta spel.. tidigare har jag bara spelat Team Deathmatch, eftersom det är enklast att förstå :) Två lag, döda varandra! Lätt som en plätt. Igår prövade jag Domination för första gången, wohooo! Det är väl ungefär samma sak, förutom att det dessutom finns tre områden som man ska ta, och dessa områden bråkar de två lagen om till den ena får 200 poäng och vinner. Nu kan jag inte slita mig, och jag får så mycket adrenalin i kroppen :) Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, känns som man ätit kilovis med godis :P


Siba är förlåten

Wohoo! Idag ringde dom och sa att jag fått ett nytt headset :) Wow, grymt.. men sent. Fast jag kommer alltid hålla fast vid att det var rusktigt dålig service den dagen jag var där sist.

Västerås!!

Nu sitter jag mest och bara längtar till att få åka och hälsa på i Västerås :) Ska bli så trevligt! Hoppas jag ska hinna träffa så många som möjligt.. alltid så svårt att hinna med alla bara. Jag hoppas iallafall på att få träffa A-K och Amanda undertiden jag är där, hoppas ni har tid :P Någon annan som vill hit på nå?


Dagbok..

Jag behöver verkligen börja skriva dagbok.. Jag fick ett tips på ett program av en kompis, men jag kommer aldrig igång med det. Jag har så mycket jag vill skriva av mig och prata av mig om, men det känns som jag bara tjatar och tjatar så man vågar knappt prata med kompisar mer om vissa saker. Så då borde en dagbok vara bra, så man kan resonera lite med sig själv. Ska nog ta och titta på det där programmet igen...

Ja annars då? Jo då trött som fan! Jobbade och sen var jag på sista kursdagen av tre på en nybörjar excelkurs. Lokalen dom har den i är hemsk. Sista halvtimmen höll jag bokstavligt på att somna. Jag har aldrig nånsin somnat på en lektion, men nu var jag inte långt ifrån. Det var hemskt! Så jag ska nog lägga mig nu, är fortfarande trött.

Kan man sakna någon man aldrig träffat?

Party!!

Det var många år sen, väldigt många år sen jag festade så här många gånger på en kort tid... men fan va kul det är! Dock förstår jag inte det här med mig och alkohol :) Jag gillar känslan när man känner sig lite salongsberusad och skulle vilja att det höll sig hela kvällen, men så helt plötsligt känner man sig helt nykter.. och då får man alltid för sig att dricka lite mer och lite fortare. Poff så var det dags att gå hem :) ...och sen får man lida dagen efter, klockan är halv sju på kvällen och jag känner mig fortfarande onykter. Men jag kommer somna tidigt och jag kommer garanterat sova gott :)
Det roliga med att gå ut är ju inte alkoholen utan det är få dansa! Bara släppa loss och shake it! Igår var vi på Deep, deras dansgolv är inte så stort.. vilket gör att det är trångt och svårt att bara släppa loss. Men vi hade kul ändå. Jag hade alltid en vägg i närheten att ta tag i när det blev för trångt och man fick en armbåge i ryggen. Måste ju finnas ställen i stan som har bra dansgolv... har bara inte hittat dom ännu :) förutom min favorit Park Lane :D

Mass Effect 2

Nu har jag hittat ett spel jag vill ha igen!

Blood
Drug Reference
Sexual Content
Strong Language
Violence

..är orden som ploppar upp när jag ska kolla på ett klipp på spelet, SÅLD! Haha, nej inte riktigt därför ;)

Ser väldigt het ut




Är nog värd att testa iallafall :)

Snabba cash

Var och såg snabba cash häromdagen. Jag fick testa Storytel genom Buzzador får något år sen, och då passade jag på att lyssna på den som ljudbok. Det var små detaljer som jag satt och väntade på, som aldrig hände i filmen, men vem vet dom kanske kommer i nästa :) Filmen var iallafall jättebra, jag brukar inte gilla svenska filmer så mycket. Gillar Fares och alla  ungdomsfilmer som varit under åren. Denna går väl in som en ungdomsfilm :) Jag räknar ju in Sökarna där :P Snabba cash får jag mig 9 av 10 iallafall :D

Loggade in på Buzzador nu och såg att jag fått ett erbjudande från LoveFilm :) Passande när jag pratat om den tjänsten i går. Så jag tackade jag och vill pröva den. Har ju min TV och xbox nu så jag kan titta på film.

Headset

Ibland förstår jag inte varför affärer ger så kass service! När man ska handla så smörar dom som fan, men om varan är trasig så har dom inte tillräckligt med kunskap eller så vet dom bara inte hur dom ska ta hand om kunde längre.
Mitt headset till min Xbox va lite knas så jag frågade Siba vad jag skulle göra. Jo jag skulle skriva upp serienumret och ta med mig den till butiken. Schysst, då går det nog snabbt att lösa så jag skrev ner numret och gick till butiken, där dom tog emot den och sa att jag skulle få en ny så fort de fick in några nya maskiner. Idag hade det gått så pass många dagar så jag kollade upp lagerstatus och såg att dom hade en del boxar inne... GÖTT! Då borde jag ju få tillbaka mitt headset. Jag knatar ner, men nej.. jag får till svar att jag får ringa Xbox själv och be dom skicka en ny. GRRRR! varför sa inte den första eller den andra personen det på engång för??

Jag gick till Gamestop och köpte en extra del så jag kan använda mitt fräcka headset jag använt till datorn innan :) Steel Series is the shit! Bra ljud och nu behöver jag inte oroa mig att grannarna blir störda på natten :)