Höstdeppig?

Orkar inte! Vill inte! Hade jag tänkt som en coach nu så hade  nog den lilla rösten haft det stora taget om mig just nu.. jag orkar och vill inget. Helst hade jag bott i vårt sovrum nu i en månad eller två :) Förstår inte varför allt känns så trist just nu. Egentligen ska man ju bara vara glad för att man egentligen har det jävligt bra, men nej då... jag vill bara sova och äta. På tal om äta :) Jag är såååå emot pulverdieter, men jag är så less på att få dessa fina kärlekshandag när man har sina favvo jeans på sig, så nu.. ännu engång helt emot mina principer så ska jag ta mig in i pulverträsket! och jag ska inte ge upp! eller.. om jag börjar få kväljningar av drycken så gör jag det, eller så får jag variera mig. Nu när man känner sig som en stor tjockis bredvid sin kille så är det ännu en större motivation.

Min glädje just nu är att sitta och spela wow, man springer i fina vinterlandskap :) Jag gillar ju inte vintern i verkliga livet, men när man hör hur det knarrar under skorna på min karaktär ja då längtar jag efter en riktigt vinter med  julmys :) Jag har lämnat min guild (grupp) som jag ver ledare för och letar efter en bra guild där man samarbetar mycket och som är större än den vi haft. Fast det är svårt att välja! Hade tankar att till och med byta server för att hamna på samma som många på jobbet spelar på, men jag vet inte... jag har nu spelat på samma ställe sen i april och man har ju lärt känna endel... är det värt att hoppa ifrån dom? dom är ju nästan som ens vänner, men endå inte :) Det är enklare att spela med någon som man vet hur den fungerar än med en helt nu person.

Tröttisen

Idag känner jag mig faktiskt lite trött och seg. Men lediga dag mellan jobbdagar. Jag ska till doktorn på tisdag kl.9.00, och jag slutar jobba kl.6.00... jag brukar vara dödens trött när jag kommer hem, så jag hade tänkt tokvända på dynget idag, men är såååå trött, så jag kommer nog inte fixa detta, får nog ringa och avboka tiden och försöka boka sen när jag har dag vecka. Fast det är så dumt det där med att få tid på vårdcentralen. När man ringer kan dom vara boka en tid en vecka frammåt, eftersom tiderna dagarna innan redan bokats in och deras regler säger att man inte får boka in tider efter en vecka... så ja, man får inga och hoppas man har tur :) Jag kan ju inte tal kol på mig bara för att gå dit känns det som.

Har använt mina glasögon idag, vilket jag annars gör väldigt sällan nuförtiden.. sen har jag suttit och spelat med hörlurar på.. vilket gör att jag fått jätteont i huvudet. Bågarna har tryckts in i huvudet och det är INTE skönt alls.... ska alltid ha på mig linser när jag spelar hädan efter!

god natt!