Jihooo

Nu är det två nätter kvar sen är det dags för ett litet party :) Jag ska nog bjuda hem vänner oftare. Jag har märkt att så fort man har något att se fram emot så är man så himla glad och pigg. Undra vad jag ska se fram emot efter söndagen? Jo då ser jag nog fram emot min födelsedag och sen... ja sen vet jag inte. Jag längtar verkligen efter att få träna!!! Har inte haft någon tid nu på hela veckan så jag känner mig helt för slappad. Vill röra på mig! Imorgon ska jag städa hela dagen så det blir lite motion.
Jag var ju och förlängde mina ögonfransar!! Jag blev jättenöjd, iallafall än så länge. Jag behöver inge mascara, för det är tillräckligt mörkt :) Och jag har fått många positiva kommentarer om dom så jag känner mig nöjd.
 Svårt att få en bild där man ser dom, men här ser man iallafall lite :)
Nu ska jag krypa till kojs och imorgon ska jag städa och sen jobba, sen ska jag upp tidigt på söndag att handla och laga mat och förbereda, så jag komme rinte ha tid att skriva förrän på måndag när jag är bakis och skakis.

Kraaaam!

Bäst att vara i tid *s*

Ja, jag känner mig mer och mer nördig och vuxen, kanske för att man börjar bli äldre? Fast jag är ju fortfarande barnet hehe and I will always be :) Nej jag var idag och handlade lite mer nya papper och stämplar och pennor och emossingpulver (d' ni!) och klistermärken och stämpelbläck.. ja massor iallafall :) Skiiitkul! Var ju tvungen till att pröva det nya emobossingpulvret, hehe visst låter det invecklat? Men det är det inte, man tar en stäämmper och stämlpar ett tryck på ett papper, sen tar man pulvret över det och blåser med en speciell emossinggrej som låter osm en vanlig hårfön, och tadaaa, skit snyggt, ser ut som en proffs varit där och målat. Det nya var i röd färg med guldglitter, och vad tänker man på då? Joooo jul! Ska göra kort till alla mina tre släktingar i sverige och till Robbans släkt och till alla söta vänner som jag hinner göra till, och som man har adressen till! Tror du dig vara en vän jag kanske INTE har adressen till, maila mig den så får du ett julkort ;) Så här såg dagens kort ut:


Min mobilkamera är ju inte den bästa, men man ser lite av vad jag har gjort.
Nu ska jag lägga mig och sova, för imorgon ska jag upp och göra ögonfransförlängning!! Jihooo, och sen ska jag köpa högtalare till min iPod så vi ska kunna lyssna på musik på söndag, och sist men inte minst ska jag jobba heeeela kvällen!
Tjing!

Handla

Idag har jag varit och shoppat till festen på söndag :) Massor av mat! Sen handlade jag och killen lite små saker vi behövde här hemma. Jag köpte lite vinglas och en plåtskål som jag ska ha som bålskål :) kanske inte är så snyggt, men jag tycker det blir häftigt. Köpt rabarbersaft som jag ska blanda med vaniljvodka och sodavatten, hoppas det blir så gott som det låter. Ska göra en heldel mat så jag hoppas att folk inte är mätta när dom kommer. Åhhh, ska verkligen bli kul att få förbereda inför söndagkväll!
Läste en dag på stylesearch en tråd om vad man gör med kläderna när man lägger sig på kvällen, jag slänger ju mina på golvet och det ser verkligen inte bra ut, men så var den en tjej som skrev att man kunde ha en låda under sängen. Så jag var på IKEA och hittade en skitsjysst låda att ha under sängen, den var perfekt! Lagom stor och med ett lock man kunde ha över halva eller hela. Riktigt bra köp för en slarver som mig.

Scrappa

Ja som sagt blev ganska inspirerad på pysselkvällen så jag var på shopping runda igår och handlade lite saker, hade ju gärna handlat mer, men får ta det sen när jag får lön :) måste ha lite mer papper i olika färger. Jag gjorde ett kort till min bästa vän i västerås :)


Tyckte det blev jättesött, fast man hade säkrt kunnat göra massa saker med det, men detta var mitt första kort och är jättenöjd med det :) Ska skicka iväg det idag till världens bästa Jenny.
Ska göra flera kort till vänner som betyder mycket för mig, alla ska ju vara unika så det kommer ju ta ett tag :)

Nu ska jag snart iväg och träna lite bodypump. Har inte tränat styrka på länge så det behövs. Ska börja köra mera nu så jag får muskler och kondition. Längtar till dansen på söndag :) Det var ju så kul sist! Jag hängde ju med för engångs skull.

Pysselkväll!

Dagen började med att jag vaknade tidigt (iallafall tidigt för mig) för att jag skulle iväg till en makeup skola och vara sminkmodell :) När jag kollade på mitt schema så såg jag att det var en halvtimme tidigare än jag mindes, så det var bara att rusa. Jag var väldigt trött och kände mig jätteosocial, men jag behövde inte prata så mycket som tur var. Dom hade visst ett tema då dom skulle sminka tv-program folk, så på en halvtimme skulle de sminkat en sminkning som passar på tv. Det var intressant att se :) Sen fick jag en skönhets makeup som jag valde att behålla resten av kvällen. Försökte ta lite bilder hos min kompis som visade hur makeupen blev. Haha, ser lite rolig ut men detta var den där man såg skuggorna bäst.


Senare på dagen hade jag och tre tjejer pysselkväll, tog och gjorde mig ett armband medans de andra tjejerna höll på med  scrapbooking.

Måste säga att jag blev väldigt nyfiken på det. Ska nog ta en sväng på stan imorgon och kolla vad man hittar :) Sen ska jag försöka hitta en dag då min kompis har tid att visa lite av sitt sortiment. Hittade en heldel på nätet som jag skulle kunna ha användning av. Iiihh, farligt med nya hobbys.. de kostar ju så mycket i början då man vill ha allting! Men får nog ta och skaffa mig ett hobby konto där jag sätter in pengar och får använda till att shoppa hobbymaterial. Och alla ni vänner som läser detta :) Jag önskar mig pengar till hobbymaterial *big smile*

Nu ska jag ta och kika runt lite mer på nätet innan jag ska lägga mig och sova riktigt gott.


Maaat :)

Ni som känner mig vet att jag älskar mat. Igår var jag med min kompis på en supergod restaurang i Linné. Restaurang Cyrano hette den. Vi åt tre rätters för 220.-!! Tyckte det var jättebra pris för den goda maten vi fick.

Ojoj, nu fick jag bråttom till jobbet, men får skriva lite mer på min rast :)

 <--- Min nya färg på håret, Me like a lot!

Äntligen sova

Känns som jag inte sovit ut på evigheter, idag fick jag sova ut :)
Jag har nu börjat på min danskurs, skitkul tycker jag. Har fåt tsån super träningsvärk bägge gångerna. Hänger inte alltid helt med, men man lär sig nya saker varje gång. Vi är lite för många där, men har en känsla att folk droppar av.
I förra veckan var jag en sväng i västerås och hälsa på vänner :) Det är alltid kul att träffa dom som man gillar. Hade gärna lagt ut bilder här, men jag vet inte hur folk känner om man lägger ut bilder på dom, så lika bra att inte lägga ut dom. Jag får ju sån hemlängtan varje gång jag är där, känns som hemskt mot alla, men det är jag som är så hemmakär. En kompis hade skaffat sig en ny pojkvän, hihi,  man såg hur nykära dom var helatiden. Det är så sött när man ser kärleken bara blomstra :) Jag hade ju gärna tagit med mig alla vänner hit till göteborg, det är ju inte första gången jag säger det direkt :)
Ja, det var en snabbvisit på två näter och sen åkte jag hem igen och försökte vrida tillbaka dygnet på en natt och sen var det att börja jobba igen. Puh, det var inte kul må jag säga, var så helvetiskt trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Nu har jag bara en natt kvar och sen är jag ledig två dagar. Imorgon ska jag och en kompis pyssla om oss själva med ansiktsmask och sånt som jag aldrig gör. Sen ska vi träna och gå på bio :) och säkert äter vi sushi imorgon med hehe. Det är ju så himla gott med sushi, jag skulle kunna äta det varje dag. Åt det igår och skulle nog gärna köpa med mig en låda idag med till jobbet.