Why?

Varför glömmer jag av att blogga för? Det händer ju massor just nu! Kanske därför man inte hinner skriva här.

Som jag skrev sist så var vi och såg Hairspray, jättebra musikal! Love it! Måste skaffa den så jag kan se den flera gånger. :)
Sen var vi på mässan förra helgen. Jag ville ha allt, som vanligt, men handlade inte så jättemycket som tur var. Jag hade ju lite spärrar eftersom jag inte är så rik just nu :) Sen åkte jag och min kompis på en pysselträff med massa andra tjejer. Det var jättemysigt! De flesta där hade ju träffast innan så det kändes lita konstigt att vara helt okänd, men måste säga att det var väldigt trevliga och vi fick ett fint mottagande. Vi fick tips och hjälp av de som satt i närheten :) Lätt att man skulle gå på sånt igen, det är kul att träffa folk. Plus att få lära sig mer om just hur och vad man kan göra.
Sen i veckan så vann jag en tävlig på jobbet! Skitkul tycker jag, jag vinner ju annars aldrig sånt. Man skulle maila in en typ slogan om varför man skulle vinna en resa till valfritt Casino, med middag och övernattning. Så nu ska jag och Lotta till Stockholm :) Tror det får bli i Januari eftersom vi inte hade några gemensamma lediga dagar och att det känns som det är tillräckligt mycket just nu när det blir jul och allt.

Jag får visa upp lite av det som gjorts på sista tiden med :)


<-- Julkort till min syster och systerdotter
<---- Födelsedagskort till min mamma
<---- Julkort till min mammasmoster


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback