Dom vill ha en intervju med mig!

Jag är så kass på att höra mobilen... jag tog fram den ur väskan efter att jag legat i soffan i ett bra tag, och givetvis hade jag ett missat samtal och ett meddelande. Ringde telesvar och fick höra att The Phone house ringt :) Jag ringde tillbaka och fick en intervju inplanerad. Vet ej om det var så smart av mig, men jag sa att jag ville ta det efter semestern eftersom jag har fullt upp nu innan vi åker iväg. Är det meningen att jag kommer få det så spelar det ingen roll att jag bad om att få vänta med intervjun. Samtidigt så vet jag inte om jag är helt beredd på att sluta på mitt jobb på casinot. Jag trivs där, men jag skulle må så bra av att slippa skiftarbete :)

Idag var jag och skaffade mig åksjukeplåster :) läst att det ska fungera bra så jag kände att jag är tvungen att testa nu när vi ska åka så pass långt. Jag berättar sen om de fungerar.

Sen har jag faktiskt varit på massage idag. Känner mig helt öm just nu. Hon som masserat mig gör det inte för att det ska vara skönt itan för att man ska bli bättre. Hon har hittat massa onda knutar i mina muskler som  hon gjort allt för att få bort. Denna gång tog hon bara axlar och skulderblad... sen har vi en heldel kvar.  Jag kommer få gå hos henne resten av mitt liv tror jag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback