Chinamat, yummi!
Igår tänkte jag försöka mig på att göra egen kinamat, jag äter nästan bara kyckling med bambuskott, hur svårt kan det vara?
Tadaa:

Javisst inte alls svårt, och gott blev det.
1 kycklingfilé
1 burk bambuskott
1 hönsbuljong
ca 2 dl vatten
ca 1 1/2 msk Maizena redning
Skiva kycklingen och stek den. Sedan häller du i bambuskotten.
Häll i vatten, blanda i buljongen och redningen. Salta och krydda efter behov, säjlv hade jag bara i salt och liiiite vitpeppar. Låt små puttra i ca.5-10 minuter.
KLART!
Tadaa:

Javisst inte alls svårt, och gott blev det.
1 kycklingfilé
1 burk bambuskott
1 hönsbuljong
ca 2 dl vatten
ca 1 1/2 msk Maizena redning
Skiva kycklingen och stek den. Sedan häller du i bambuskotten.
Häll i vatten, blanda i buljongen och redningen. Salta och krydda efter behov, säjlv hade jag bara i salt och liiiite vitpeppar. Låt små puttra i ca.5-10 minuter.
KLART!
Kommentarer
Trackback